To dager til seriestarten
#
Seriestarten er rett rundt hjørnet

Og det virkar nok aller mest sannsynlig at det blir gruskamp, på tross av den tidliga optimismen om dei gode grasforholda.

Igår spelte Bergsøy det vi kan kalle generelprøva, da det blei 1-1 mot Hødd2 på Høddvoll kunstgrasbane. Men dei første poenga skal ikkje delast ut før til fredagen, når formsterke Spjelkavik kjem på besøk. Ålesundanane fekk seg sjølvtillit da dei mandag slo Hareid 4-1 i cuppen, og Bergsøy møter nok et av dei sterkaste laga i divisjonen. Det som kanskje er mer merkelig enn at Frank Sverre Skorpen skal spele mot Bergsøy, er at dette blir BIL sin første kamp på heimebane iår. Alle treningskampane har vore på bortebane, og det vil såleis være litt feilmargin om en seier at Bergsøy har den gode heimefordelen denne gangen.

Dei fleste trur at Bergsøy vil rykke ned, men det kan ikkje være basert på treningskampane. Dei aller fleste av pessimistane har nok ikkje sett ein einaste Bergsøykamp iår. Resultatmessig har det vore ein av dei beste vinterane på mange år, og uavgjort mot Hareid og Hødd2 på Høddvoll kunstgras har vore gode resultat. Sigerane borte mot Tornado og Selje har også vore gode kampar. Men no er altså alvoret rett rundt svingen, og treningskampane gir lite poeng.

Idag (Onsdag) har A-laget trening i Huldalen kl 1800, den siste foran kampen på fredag. Fredag er det håpa at publikum kan møte opp for å støtte laget. Bergsøy har mange gode talent i stallen som er ivrige på å få vise seg fram.

- Kampreferat kampen Hødd2 - Bergsøy 1-1
(Kampreferatet finnes sjølvsagt også på vår Historikkside)

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::