To dager til seriestarten
#
Seriestarten er rett rundt hjørnet

Og det virkar nok aller mest sannsynlig at det blir gruskamp, på tross av den tidliga optimismen om dei gode grasforholda.

Igår spelte Bergsøy det vi kan kalle generelprøva, da det blei 1-1 mot Hødd2 på Høddvoll kunstgrasbane. Men dei første poenga skal ikkje delast ut før til fredagen, når formsterke Spjelkavik kjem på besøk. Ålesundanane fekk seg sjølvtillit da dei mandag slo Hareid 4-1 i cuppen, og Bergsøy møter nok et av dei sterkaste laga i divisjonen. Det som kanskje er mer merkelig enn at Frank Sverre Skorpen skal spele mot Bergsøy, er at dette blir BIL sin første kamp på heimebane iår. Alle treningskampane har vore på bortebane, og det vil såleis være litt feilmargin om en seier at Bergsøy har den gode heimefordelen denne gangen.

Dei fleste trur at Bergsøy vil rykke ned, men det kan ikkje være basert på treningskampane. Dei aller fleste av pessimistane har nok ikkje sett ein einaste Bergsøykamp iår. Resultatmessig har det vore ein av dei beste vinterane på mange år, og uavgjort mot Hareid og Hødd2 på Høddvoll kunstgras har vore gode resultat. Sigerane borte mot Tornado og Selje har også vore gode kampar. Men no er altså alvoret rett rundt svingen, og treningskampane gir lite poeng.

Idag (Onsdag) har A-laget trening i Huldalen kl 1800, den siste foran kampen på fredag. Fredag er det håpa at publikum kan møte opp for å støtte laget. Bergsøy har mange gode talent i stallen som er ivrige på å få vise seg fram.

- Kampreferat kampen Hødd2 - Bergsøy 1-1
(Kampreferatet finnes sjølvsagt også på vår Historikkside)Info

I 1951 hadde Bergsøy lysegrønn trøye med kvite mansjetter og blå bukse. Reservedrakt var blå bukse med kvit trøye.★ 227 kampreferat
☆ 158 kampreferat

11.10.17: Arbeider med å få på plass mange Pravda.

30.03.17: Arbeider med sida "Info alle årstall". Gjer det mer oversiktlig ved å vise kva kampreferat som har bilder.

27.03.17: Kampreferat fra 2008 til 1980 skal fungere. Har lagt inn kampreferat fra 1988.

26.03.17: Kampreferata fra 2008 tilogmed 1995 passer nå inn i vårt design. Vi har også tatt fatt på årets sesong.

23.03.17: Vi har nå oppdatert bak tilogmed 1999 med det vi hadde før.


:: HISTORIKK.com ::