Dugnad på stadion
#
Det skjer stort sett kvart år, og no var det duka for årets dugnad.

I år som ifjor så var det litt for få trillebårer, men så var det også et større oppmøte iår enn det var ifjor.


Hard jobbing


Det gravast


Fyller kanten


Aktiv gjengIfjor hadde Bergsøy en vellykka dugnad 12.juli, den reportasjen kan du få med deg om du følger denne linken. Det gjekk også bra denne gangen, og oppmøtet idag var også ganske godt. Det endte sjølvsagt med mange arbeidslause sjelar uten redskap, men det gjekk fint å fylle opp banekanten med mold og grus. Bana har sege endel ute i sidelinjene, og dermed måtte spelarane idag prøve å dekke mold over desse områda. Sementkantane som sto litt opp utanfor bana har ført til skade før, og etter dagens arbeid er det håpa å begrense denne faren.


(Bildet: Trillebårene var i aksjon..)

Et vikingskip blei funnet !!

Det var et lite mirakel som skjedde idag, for få hadde nok trudd at spelarane skulle finne anna enn gamle kvistar inne i molddungen. Etter å ha skrapa bort litt av toppen så kom det etterkvart tydelig fram at det var et gammalt vikingskip langt der inne. Dermed tok dugnaden brått slutt, og arkeologane måtte tillkallast. Trulig betyr dette at heile bana må gravast opp på jakt etter andre vikinggraver. Skipet har trulig kome opp gjennom den eine kummen i området, og deretter sneket seg under molddungen en av dei regnfylte dagane vi har hatt i det siste. Så er det store spørsmålet kva anna som blir funne i området no som gravmaskinene herjar som verst...


(Bildet: Kven skulle tru det? Spelarane fann et vikingskip inne i den eine molddungen!!..)

Andre eksterne linkar.

Det har vore mange som har prøvd, og no er det endelig nokon som har klart å lage den ultimate dominobana. Og endelig har det også kome et skikkelig spel der en kan hoppe litt med hestar. Om du ikkje har bedre ting å gjære på så kan du flyge litt, eller du kan sjå denne saude-starwars filmen. En anna film du kan sjå er den som handlar om den portable telefonkiosken. Om du ikkje har sett en musikkvideo med ekorn som syng om "squirrel power", så kan du gjære det her.

Du finn et bra bilspel om du trykker på denne linken. En litt mer meiningslaus link er den som leder deg til en tog observerings simulator. Trykk på bilda på denne linken for å sjå et flott hus på en flott plass. Kanskje dagens beste link er nok den neste, som fører deg til ei side der du får sjå bilde (og info om bildet) frå 99 underlige og spesielle situasjonar. Elles kan du følge linkane til Star Wars ironi, et stilig peike og trykke spel, og et simpelt rodeospel.

Enkelte linkar har du kanskje vore borti før, som den kule videoen der det er ville vesten uten pistolar. Det fins også spel der du kan prøve deg som austronaut. Et enda kulare flyspel finner du om du trykker her. Dagens beste fotballtriksevideo (og einaste) kan du sjå om du trykker her. Gå til denne sida om du vil sjå et av dei teitaste spela som har blitt oppfunne. Et spel som kan være litt artigare er dette spelet, der du skal gjære litt hoppetriks.
Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::