Siste nytt før kamp
#
Dagens raske oppdatering.

Fredag er det igjen klart for en ny kamp på Bergsøy Stadion, og Langevåg er motstandaren. Idag er vi spente på kva morgondagen vil bringe.

Det har blitt tatt nokre nye stikkbilder frå kunstgrasarbeidet idag, og da er sjølvsagt både kunstgrasboka og kunstgrasets-side oppdatert. Grasbana er forresten også nyklippt og klar til morgadagens kamp, og med banemester Arvid Kvalsund tilbake så ligg det ikkje lenger gras igjen på toppen av bana. Troppen til kampen ligg no ute på A-lagets side. Mons Arne Kvalsvik er uaktuell til denne kampen, mens også Vegard Sævik ikkje blei speleklar. Martin Molnberg trakka over på fjelltur søndag, men trente for fullt igjen på onsdagens trening og er klar til sin første kamp i Bergsøytrøya på nokre år. Vidare er det ikkje store forandringar i troppa slik vi har sett den tidligare.

Hareid si heimeside er ikkje veldig positive til Bergsøy, og har følgande å seie om vår kamp;

-Bergsøy har henta inn eit par forsvarsspelarar i sommar, medan Langevåg har hanka inn Jan Egil Tryggestad. Det skal bli spennande å sjå om Langevåg klarer å følge opp den gode haustsesongen. Bergsøy bør uansett vere overkomeleg motstand: B


(Bildet: Ikkje heilt jamnt uten stativ, men dette er dagens panoramabilde frå kunstgraset)

Ei ny heimeside å følge med på.

Juniortrenar Odden Seljeseth er i starten på et heimesidearbeid under adressa http://www.seljeset.net/. Her skriv han litt om den siste juniorkampen som endte med en 7-2 siger over SIF, der Andre Lima blei den store helten med 5 mål. Han oppsummerar også laget sin innsats i Norway Cup, og kjem med følgande punkt;

 • * Vi er rekna som det mest grisete laget på Sunnmøre.
 • * Alle dommarar er ekstra på vakt mot oss og dømmer ubevist mot oss.
 • * Motstandarane våre vil prøve å psyke oss ut for å få oss utviste.
 • * Vi er dårlege førebilete for dei yngre spelarane i laget.
 • * Vi skjemmer ut klubben og Bersøy vert eit dårlegare sponsorobjekt.


  (Bildet: Vi testa ut et nytt kamera idag, og dette bildet av Odden Seljeseth blei tatt frå eksperthaugen.)

  Av andre nyheter så er Kristoffer Tollås tilbake i Hødd. Elles ventar vi til etter fredagskampen med å kome med ny oppdatering her på heimesida. Kva tid referatet blir klart er ikkje lett å vite. Nedanfor ser du grunnen til at Bergsøy Fotball Heimeside forhåpentligvis vil bedre seg på bildekvaliteten frammover.


  (Bildet: Det vil nok bli vanskelig å bruke det nye kameraet til kvar kamp, men forhåpentligvis vil det nye Canon S3 IS med 12x Zoom gi heimesida fleire gode sportsbilder etterkvart. Det "vanlige" digitalkameraet (oppe til venstre) vil nok fortsatt bli mest brukt på bortekampar og lignande.)

  

 • Kampreferat

  Kampreferat info


  Kampreferat som inneholder bilder


  Godt kampreferat uten bilder

  :: HISTORIKK.com ::