BIL med sportslig plan
#
Sportslig plan for dei aldersbestemte klasser.

Sportslig leiiar Kjetil Goksøyr har utvikla en sportslig plan for dei aldersbestemte klasser i Bergsøy. Denne planen kan være til god nytte både for trenarar og spelarar, og kan være til fin veiledning. Trykk her for å laste ned/sjå planen.

I den sportslige planen "Sportsleg plan - Yngres avdeling" er det nedskrevne både mål og visjonar, samt gode veiledande punkt en kan følge i dei forskjellige aldersnivåa. "Krav til en Bergsøy Spelar" er døme på et kapittel, mens overskriftene "Trenar- og lagledervettregler", "Foreldrevettreglar" og "Treningsprinsipp" er andre døme på kva en kan finne i denne planen. Vidare tek planen føre seg dei forskjellige alderstrinna med gode punkt og råd. Denne planen vil en vidare kunne finne på hovedsida på www.bergsoy.com under "Info" (som er under videorubrikken), og vil også bli lagt ut på vår Trenings-side slik at en skal klare å finne tak i den om en ønsker.

Bergsøy junior vann mot Brattvåg.

Bergsøy sitt juniorlag slo Brattvåg med 4-2 idag, i en kamp der Bergsøy leiia 1-0 til pause etter scåring av Kjetil Paulsen. Sigeren gjorde at Bergsøy tok inn på Brattvåg på tabellen, og Bergsøy ligg no på 3.plassen berre 4 poeng bak dagens motstander. Tabell finn du om du trykker her.


(Bildet: Berre ett av mange bilder som blei tatt under dagens 1.omgang.)

Bergsoy.com var ikkje tilstades meir enn 1.omgang, så resten av kampen er relativt ukjent. Brattvåg kom tilbake til 2-2, men Bergsøy tok seg sammen og vann kampen tilslutt. Kampen idag ryktast også å være den siste for keeper Arve Kvalsvik i Bergsøytrøya på ei stund. Arve ønsker å prøve seg i Hødd frammover, og vi må berre ønske han lykke til med det om dette er tilfelle.

B-laget tilbake til grusen.

B-laget og Old Boys har denne sommaren fått trent endel på grasbana, men på grunn av at serien til A-laget er starta på nytt igjen så må Bergsøys nest beste belage seg på å trene i Huldalen frå no av. Dette på grunn av å kutte ned på belastninga bana blir utsett for. A-laget sine teknikarar vil trenge flott matte å spele på for å klatre oppover på tabellen.

Fleire bilder frå JR-kampen.

Her er et lite ekstra utvalg av bilder som blei tatt under den første omgangen på søndag i juniorkampen.


Kampbilde


Kampbilde


Kampbilde


Kampbilde


Kampbilde


Kampbilde


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::