Søndagens stornyheter
#
Vi har litt forskjellg å by på idag.

Bergsøy tapte som kjent stort mot SIF, og no har også kampreferatet kome på plass. Vidare er sjølvsagt også statistikken på "Årets sesong"-sida oppdatert. Dagens store nyhet er imidlertid vår egen HERØYGUIDE!

Det er enkelte kampreferat som er kjekkare å skrive enn andre, men en må likevel skrive sjølv når en taper. Idag blei kampreferatet mot SIF ferdig, og dette finner du no som vanlig ved å sjå i høgremargen på framsida, på årets-sesong side, eller inne på vår historikkside.

Stor guide av Herøy og meir.

www.bergsoy.com reklamerar med at vi er best på Herøybilder, og det er et stempel vi vil fortsette med å behalde. Vi har fleire hundre bilder tatt få forskjellige plassar i Herøy, og no har vi starta på arbeidet med en Herøy-guide. Guiden er laga til som et kart der en kan klikke seg vidare til informasjon og bilder ved å trykke på tegnestiftene på kartet. Link til vår Herøyguide finner du også nede til høgre på vår hovedside.

---> TRYKK HER for å gå til HERØYGUIDEN !


(Bildet: Slik ser endel av kartet ut, og en kan trykke på tegnesstiftene for å lese meir om plassen samt å sjå mange bilder..)

Arbeidet med kunstgrasbana.

Det var fint vær på laurdag, og vi rakk å ta en tur på kunstgrasfeltet for å ta nokre nye panoramabilder samt nokre andre vanlige bilder. Alle tre panoramabilda finner du under, og trykk på bilda for å sjå dei i større størrelse. Bilda er sjølvsagt også lagt til i vår "dag for dag"-liste på kunstgrasets side, så ta deg også en tur dit om du vil sjå på tidligare bilder frå kunstgrasframgongen. Det er også lagt på plass ukens bilde inn i vår kunstgrasdagbok!


(Bildet: Her er ett av dei tre panoramabilde som er tatt av bana denne helga..)


Panoramabilde 2


Oversiktbilde


Bilde 1


Bilde 2(Bildet: Her er enda et panoramabilde frå kunstgrasområdet..)

Snart kjem det ballbinge.

Det er ikkje lenge sidan at det var et stor hol i bakken, men no går det frammover også med arbeidet der ballbingen skal kome på plass. Med tillsvarande framgong i tida frammover så kan det ikkje være lenge før vi får enda en ny plass å leike oss med fotball. Sjå våre to bilder frå området under.


Ballbinge


Ballbinge


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::