Valderspøkelset?
#
Klarer Bergsøy å slå valder?.

Bergsøy har ikkje slått Valder sidan 13.mars 2004, og det var en treningskamp der Anders Vaagen og Per Ståle Nykrem var målscårarar. Sist laga møttest var 12.mai iår, men det endte i 1-4 tap tiltross for god kontroll og 1-0 ledelse.

Bergsøy har et stor utfordring komande fredag når Valder kjem på besøk. Ikkje berre er presset stort med tanke på kor stor forskjell det vil være på siger eller tap - men Bergsøy har også en viss statistikk som må brytast om det skal bli tre poeng.

18 juni 2004 tapte Bergsøy 4-0 på bortebane mot valder, og Tom Beddari sa følgande:

-"Jeg er veldig skuffet. Laget var ikkje til å kjenne igjen fra forge kamp da vi knuste Hødd2 med 8-1." Sa Tom Beddari.

Frå og med den kampen så har BIL hatt store problem med Valder. Det skulle vise seg også idet laget skulle ta båten ifrå Valderøya og tilbake til Fosnavågen; propellen hadde kilt seg fast i et tau i havbotnet. Det måtte tilkallast dykker for å kome tilbake til Herøy.


(Bildet: Valderspøkelset viste seg i 2004, da Bergsøy måtte tilkalle dykker..)

Sidan har Valder vist seg å være ei hard nøtt for BIL. Bergsøy skulle hevne seg for 4-0 tapet på bortebane, men måtte sjå seg slått også på heimebane. Bergsøy var i god form, og hadde fem strake sigrar før møtet mot Valder. Bergsøy tapte 2-5 på Bergsøy Stadion, og draumen om å kome på 2.plass i 3.divisjon blei knust av et effektivt Valderlag. Det skulle ikkje gå bedre i 2005, då Bergsøy nok en gang gjekk på en storsmell heime mot Valder, denne gangen med 3-5.

-"Men spelesmessig overtak hjelp ikkje om det er det andre laget som scårar måla"

Det ville seg heller ikkje på bortebane den gangen, og det endte med et 2-0 tap. Tom Beddari hadde følgande kommentar til den kampen:

-"Vi føler dette er veldig urettferdig etter spill og sjanser. Det er bittert å gå av banen uten poeng, men vi klarer ikkje å sette sjansene våre."

Også i treningskampen i 2005 kom Valder sigrande ut på Høddvoll kunstgras. Resultatet blei 0-2. Om Bergsøy klarer å bryte den vonde rekka det får vi vite på fredag, kampstart 1830. 

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::