Krik, dugnad, Topp100
#
Det skal være Hausttreff 20 og 21.oktober, og påmeldingsfristen er 6.oktober.

Det nærmar seg nok en gang KRIK-Haustreff, og det er berre å notere seg ned datoane 20. og 21.oktober.

Fredagen blir det volleyballturnering, mens det laurdagen blir duka for fotballturneringa. Marvin Kopperstad står som kontaktperson, og er mannen som tek imot påmeldingane. Det er plass til 10 volleyballag og 16 fotballag. Nytt for året er at det også blir leig inn en skuddmålar. Her kan alle få teste skuddfoten sin for å sjå om en skyt like hardt som Roberto Carlos. Det er også viktig å få med seg at det nok en gong blir innsamling til MYSA (Mathare Youth Sports Association), og alt av utstyr (kle, sko osv) og midler blir takknemlig mottatt. Ta gjerne en tur inn på MYSA si heimeside om du ønsker å vite meir.

Klubbhusdugnaden fortsetter.

Fredag kl 1745 startar siste finishen på malingsdugnaden. HEILE A-troppa skal møte opp for å ta i et tak med malarkostane slik at en kan få unna det siste strøket så raskt som mulig. Til fleire som dukkar opp, til artigare blir det, og til mindre krefter blir brukt dagen før bortekampen mot Sykkylven. Kampen mot Sykkylven går som kjent laurdag kl 1500, og til denne kampen blir Daniel Hatløy borte. Dette er den fjerde siste A-kampen for Bergsøy i årets sesong, og Bergsøy sine nærmaste tabellrivalar Rollon og Valder møter kvarandre samtidig som Bergsøy spelar.

Årets Topp 100.

Det blei litt skuffande 22.plass iår, men det er greit å få et spark bak etter 2 år med topp-posisjonar i denne kåringa. Det var oppdateringspoenga som gjorde at vi sank såpass lavt, tiltross for at kommentaren iår blei slik:

"Bergsøy har fått nytt ansikt" og har nå fått et slags avispreg. Litt usikre på designen, men det er oversiktlig og som vanlig mye godt stoff å finne på sidene. Vi synes uansett det var bedre før og weben faller i år."

Det blir stadig hardare å klamre seg fast i toppen, men heldigvis er det mykje som vi kan gjere bedre. Det blir som kjent jobba med ei ny gjestebok, og det blir også jobba med å lage et heilt nytt oppsett med historikken (meir om dette seinare). Når det gjeld akkurat oppdateringa så er det et valg som er tatt, nemlig å ha større oppsummerande nyheter med en god del bilder, istadenfor mange og korte nyheter som raskt kan gjere sida uoversiktlig.

--> Link: Kåringa Topp100 |
--> Link: Moss FK har årets/Norges beste web |

Kunstgraset før og underveis.

Tenkte det var på tide å drage fram et panoramabilde frå før kunstgrasarbeidet kom igang. Tida går så fort at mange raskt gløymer korleis området såg ut før gravmaskinene kom på plass. Trykk på bildet under for å sjå det i stort format.

FØR:


(Bildet: Kunstgrasmyra.)


UNDERVEIS:


(Bildet: Arbeidet underveis.)


God aktivitet på lagnyhetene.

I det siste har det blomstra med aktivitet på enkelte av lagnyhet-sidene, og det har kome på plass fleire bilder den seinare tid. Artigt er det også å sjå at Jenter14 si side har kome godt i gang med oppdateringane, og bilda strøymer til. Husk å ta en kikk inn på dei diverse lagnyhetene med jamne mellomrom, for Bergsoy.com sine "journalistar" kjem ofte med friske sprell. 


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::