Ballbingen klar til bruk
#
Endelig har vi fått oss en ballbinge i området..

Nei, vi har ikkje gløymt at Remøya har en ballbinge, eller at Leikong også har en ballbinge. Men vi har god tru på at den nye kunstgrasbingen ved Kulturhuset vil bli en enda større suksess.

Åheim-TV dekte Bergsøy2 - Åheim.

Bergsøy2 slo som kjent topplaget Åheim med 6-0 i Huldalen søndag, og på sidelinja sto en ivrig kar med kamera som tok opp kampen. Utsnitta frå dette opptaket får du sjå om du trykker på den følgande linken: --> Sjå kampen's høgdepunkter.

Rica Parkett Cup.

Sunnmøre Fotballkrets, i samarbeid Med Rica Parken Hotel, har nå sendt ut invitasjon til den tradisjonelle Rica Parkett Cup (Kretsmesterskap i innendørsfotball) Invitasjon er sendt til alle klubb- og laglederadresser. Alle påmelding må skje i Klubben Online, og siste påmeldingsfrist i alle klasser er tirsdag 10. oktober. Les meir om dette på kretsen sine sider.

Nyheter under lagnyheter.

Det er ikkje alltid at dei beste nyhetene kjem til hovedsida til Bergsoy.com, så det lønner seg å sjekke nyhetene på lagsidene om en vil halde seg litt oppdatert. På Guttelagets side finn du no kampreferat frå kampen mot Hovdebygda. På Damelagets-side er det som alltid stor aktivitet. På Jenter-14 si lagside finn du også ferske og gode kampreferat. Det har aldri før våre så god aktivitet på Bergsoy.com, om en da ser bort ifrå visse aktivitetar i den tidligare gjesteboka.

Oppdateringane.

Dei fleste har no fått med seg at det er forandringar som skjer på sida. Menyen har blant anna blitt rød, noko som vi fortsatt kjem til å behalde ei stund frammover så lenge det ikkje blir et større protest-tog. Historikkavdelinga blir det jobba med, og reporasjeavdelinga skal gjennom ei overhaling.

Når det gjelde gjesteboka så er det lite som er klart foreløbig. Vi har brent oss tidligare med å seie at den er rett rundt svingen. Idag har vi valgt å likevel gi en liten smakebit, slik at vi kan bekrefta at det blir jobba med å få den på plass. Trykk på bilda nedanfor for å sjå dei i større format.


Bilde 1


Bilde 2


Bilde 3


Dagens linkar.

--> Fotballskills |
--> Goalkeepers are crazy |
--> Masters of the saves |
--> Trailer: Fifa 2007 |
--> Best Soccer trix |
--> Best Fotball trix |Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::