Hareid er siste hinder
#
Laurdag blir det heile (kanskje) avgjort. Vil Bergsøy halde seg i 3.divisjon?

Det skjer iår igjen; Bergsøy bevarer spenninga i serien heilt til den siste kampen. Denne gangen er det Hareid vi må slå om vi skal halde oss i 3.divisjon. Men Bergsøy må også ha hjelp. Rollon må tape borte mot Hødd2, mens Skarbøvik må rykke opp. Skjer det?

Rollon har sjølvsagt starta ordkrigen, smart nok. Trenar til Rollon, Stig Johansen, har uttalt at han fryktar Hareid skal "legge seg" for å hjelpe Bergsøy til ståplass, og også at Hødd2 skal stille med toppa lag. Sjølvsagt håplause kommentarar, men som på sin måte er smarte og som tender Hareid til å virkelig vise at dei ikkje har tenkt å være en lett oppgave. Hareid har slett ikkje vore ei lett oppgave for Bergsøy dei siste åra, så her har Rollontrenaren ikkje gjort nokon grundig historikkundersøkelse, og vi har tru på at Bergsøy vil ha meir enn nok problem mot laget frå hareidslandet. Hareid har tross alt også sjansen til å kapre 2.plassen på tabellen.

Hareid si heimeside understreker idag at Hareid er ute etter å kapre alle poenga etter dei to uavgjortkampane tidligare iår (den eine i en treningskamp). Rollon si heimeside klarer ikkje å skjule kva dei trur med denne følgande beskjeden:

"Vi må ha poeng mot Hødd, ellers rykker vi ned. Bergsøy slår enkelt Hareid i siste kamp. Hareid har ingenting å spille for, og vil selvsagt beholde nabo Bergsøy i 3.divisjon. Hødd kommer til å gi jernet mot Rollon, for de vil beholde "farmerklubbene" sine høyest mulig oppe. Så dette ligner dessverre på 4.divisjon for Rollon."

Laurdag er det altså siste kampen i årets 3.divisjon. Om det blir grus eller graskamp det er avhengig av været frammover. Alle som har sett bilda (eller var tilstede) frå kampen mellom Tufte og Dufte dei forstår kvifor. Ut på kvelden laurdag er det også planlagt en avsluttningsfest for A-laget, uansett resultat. Fjorårets avslutningsfest gjekk fint føre seg (3 bilder under), så vi satsar på at laget har like god grunn til å feire iår som laget hadde ifjor.


Avskjed Lars


Avskjed Flis


Avsjed Tom

Kampreferatet mot Rollon er midlertidig laga, og finnes i historikken eller via linken i høgremargen på hovedsida. Vi vi fullføre kampreferatet seinare. Neste oppdatering her på heimesida blir forhåpentligvis på søndagen, med mange bilder fra lørdagen.


(Bildet: Vårt siste bilde av kunstgraset)Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::