Vi kan lukte kunstgraset
#
Asfalteringa virkar å være ferdig, så då er det ikkje langt igjen.

Vi har venta lenge, og ventar fortsatt. Forskjella er at vi no ventar på noko som ser ut til å nærme seg med stormskritt. Tidligare venta vi på at noko skulle skje, no er det ventinga på legginga av kunstgrasdekket som er det mest spennande.

Vi kunne lese i vestlandsnytt for ei stund tilbake at arbeidet måtte finpussast pånytt grunna hæreverk gjort av mopedistar. Forhåpentligvis blir det lite av mopedar ut på området frammover, for med fine verforhold så skulle det meste ligge til rette for at en kan trene på kunstgras innen rimelig tid. Kort sagt så håpar vi å sjå legginga av dekket denne uka. Vi skal iallefall være på plass for å sjå om det skjer.(Bildet: 21.november var det arbeidarar på plass, men asfalteringa hadde ennå ikkje kome så langt.)


Nattbildet øverst på denne sida er det nyaste bildet tatt ifrå området. Det blir raskt mørkt, og bildet blei tatt i 1630-tida idag. På bildet ser en likevel at det har blitt asfaltert opp mot veien, noko som en ser ikkje hadde blitt gjort igår (bildet under). Draumen no er at en kan trene på kunstgras om ei 2 ukers tid. Sjølvsagt, det hadde vore gøy å trent på kunstgras også neste uke - men en får prøve å ikkje gjere draumane for kravstore.


(Bildet: Statusbilde 21.november, frå samme posisjon som vi tek bilde frå en gang iblant.)


Alle bilde som du ser her vil også bli lagt ut på vår kunstgrasside, der du kan sjå utviklinga frå området heilt ifrå starten. Vi kan også minne om to andre linkar som viser en del av utviklinga, nemlig sida "Fotografi spesial - utviklinga" og også vår eiga kunstgrasdagbok. Desse har ikkje blitt oppdaterte på ei stund, men vil bli det idet kunstgraset står ferdig. Idet bana står ferdig så vil Bergsoy.com dermed ha ei stor samling av framskrittsbilder vist på forskjellige måtar.


(Bildet: Asfalteringa var igang 21.november (tirsdag), og hadde kome lenger idag.)


Vi har tatt bilder jamnt og trutt ifrå området i godt over 200 dagar no, og har ingen planar om å gi oss med det no som det går mot slutten. Det blir artig å "få det ut av verda", slik at det kan bli et avslutta kapittel. Om ei ukes tid skulle en tru at vi kan vise mange fleire bilder frå utviklinga, for da har det nok skjedd litt av kvart.

Diverse anna nyheter.

* Volda har fått på plass et flott premieskap sponsa av vinmonopolen. Bilde av dette, samt meir informasjon om kva styre laget har fått på plass - kan du lese på Volda si heimeside.

* Hareid IL si heimeside gratulerer Bergsøy sine juniorar med KM-sigeren, og omtalar dette som et brukbart plaster på såret for nedrykket. Elles siterar vi det heimesida skriv om kvartfinalekampen mellom Hareid og Bergsøy:
-"- Ein rimeleg bra kamp av Hareid, kommenterte vår mann i Herøyhallen. - Gustav Pettersen (som scora to mål) var den store skilnaden. Spelarar som Ørjan Engen Grimstad, Henrik Bolstad Banne, Marius Slettebakk og Audun Orten Trovåg gjorde ein bra kamp, sjølv om sistnemnte kanskje skulle ha redda 3-2-målet, som på http://www.bergsoy.com/ blir omtalt som eit fantastisk frispark".

* Store mengdar premiar og god organisering kan være stikkord for Sykkylven sin avsluttningsfest. Inne på Sykkylven si heimeside kan en lese kven som blei årets spelar både i 3.divisjon, 5.divisjon og på damelaget til Sykkylven. Kanskje et tips for Bergsøy å få igang liknande høgtidlige avsluttningsfestar med fleire lag og premiar, istadenfor dei siste åras "last supper" som en kan kalle det.

Sprøtt, salt og syrlig.

Når en er ofte på nett så kjem en borti mykje sprøtt. Her er dagens linkar.

--> Strekmannen er offer - Litt småartig video om en strekmann |
--> Topp 10 mål i VM - Enkelte av måla er sikkert greit å sjå igjen.|
--> Tåpelige kampsporteksperta - Det fins dei som kan, og det fins disse som ikkje kan. |
--> Lisa Kudrow frå Friends - Tabber ho gjorde i Friends, tøffaste dama i serien. Om ikkje denne får deg til å flire så veit ikkje ej.|
--> Korgoth of barbaria - Tegneseriefilm, vold og humor i Conan-stil |
--> God musikk - A-HA live i Chile |
--> John Arne Riise blir lurt - Gøyal spøk på benken |
--> Claudio reina si store tabbe - Artig video å sjå igjen og igjen |
--> Jørn Jamntfall kalvalkade - Flott samling av Jamntfall sine tabber |
--> Total Eclipse of the Heart Cover - Crazy sketch frå Lille lørdag |
--> Crazy intervju med Bertine - En klassiker frå Kristopher Schau. |
--> Carl Lewis musikkvideo - Ikkje så veldig mandig video.. |
--> Fra nederlansk til norsk - Sang blir oversatt til norsk |
--> Johan Golden med Carl Lewis imitasjon - Golden Goal med golden stunt |
--> DAGENS LINK - Genialt artig |Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::