2007 sesongen startar idag
#
Trening klokka 1800 i Huldalen

Dagens oppdatering er nok ei kjapp ei. Vi minner om treninga i huldalen som startar kl 1800, og vi legg ut en video vi har miksa sammen ifrå romjulsturneringa.

Godt nytt år! 2007 har kome, og året vil by på fleire utfordringar. Stikkorda kunstgrasbane og 4.divisjon vil sjølvsagt bli diskutert endel frammover, og rykter om eventuelle forsterkningar svirrar allereie i gjesteboka. Årets første trening skjer alt ikveld i Huldalen. Når det gjeld kunstgrasbana så er det etpar 3 dagar med opplett vær som vil avgjære den neste framdrifta. Vi håpar å sjå lysa kome opp kjappt etterkvart.

Sjå nedanfor; fjorårets romjulsturnering i en 5 minutters video. Om nokon lurer så er musikken denne gang henta frå gruppene Byz, H2K og Lunaspace.Vi ser fram til et nytt år med oppdateringar på www.bergsoy.com. Framtida får vise korr ofte oppdateringane vil skje, det har vist seg å være vanskeligare å få tid til større oppdateringar etter studenttida var slutt. Sida vil uansett leve, og bilder vil strøyme på :DKampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::