Tekst og bilder:
Diadorautstyr til alle
#Bergsøy A-lag hadde årets første grastrening 2005 den 19.april på Moltu grasbane. Og i tillegg til å få leike seg på gras så fekk alle man i A-troppa kvar sin bagg sponsa frå Diadora. Og det er ikkje småtteri A-laget får sponsa. Sjølve baggen er solid og bra, og utstyret held like god kvalitet. Det kan nemnast at det har vore en diskusjon anngåande Bergsøy sine klubbfargar.
(Bildet; Kjell Alfred Otterlei er ikkje tatt ut i årets A-stall, men har sjølv skaffa seg årets Bergsøydress. På bildet er han modell for overtreksdrakta. Bildet tatt under juniorkamp 18.april.)

Under årsmøtet kom Mathias Pettersen med sitt syn på saka. Klubben sine hovedfargar har sidan 1944 våre raude og kvite, og han påpeikte at identiteten til klubben var på vei bort sidan hovedfargane på drakta var blå. Hovedstyreformann Arnstein Selvåg og fotbalformann Bjørn Otterlei opplyste at en var i utgangspunktet ute etter klubbdress i "Bergsøyfargar", men at hovedsponsoren ikkje hadde desse fargane i sine kolleksjonar. Dei la til at dressen er godt merka som Bergsøydress, at fargen er nøytral og fin til fritidsbruk, og at framtidige dressar vil bli ønskt forsøkt best mulig å få i raudt og kvitt.

BFH meinar også at dressen går litt bort ifrå det vanlige Bergsøypreget, men trur den vil bli bedre likt enn den raude. Fargevalget er rettoglsett ikkje så voldsomt som den knallraude, og stoffet held også god kvalitet. Sjølve Jakka er lettare i stoffet enn den gamle overtrekksdrakta. Buksa er heilblå. Vi fekk også utdelt mykje svart. Svart nickers, shorts og strømper pluss ei svart treningsskjorte. Alt er beregna brukt til trening. I tillegg fekk kvar spelar kvite kvalitets joggesko. Vi har ikkje bilde av dei no.

Nedanfor har du nokre bilder. Trykk på bilda for å få dei i større format.


Glade spelara


Prøver overtrekksen


Endre Igesund


Kvar sin bagg


Treningsskjorte


Nickersen


Shorts og strømpe

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::