Tekst og bilder:
Inne-Km 2002
#Gruppespillet
Ja no er Innendørs-Km over for Bergsøys del. Turneringen i Sunnmørshallen pågikk lørdag og søndag 7. og 8.Januar. Bergsøy var på lørdagen i innledende gruppe ilag med Nordborg, Vartdal og Brattvåg 2. Brattvåg 2 blei gruppas dårligste lag uten poeng, mens Vartdal tilslutt måtte gi tapt på målforkjellen i plassen om å gå videre. Bergsøy - Brattvåg 2 endte tilslutt 9-1 i en kamp Bergsøy hadde ganske god kontroll, og etter 1-0 scoringen så gikk det en veg. Så kom "arbeidsuhellet" mot Norborg. Vi stillte med samme lag, men tempo og innsats ble for dårlig. 1-2 tap er ikkje særlig å skryte av, og dette tiltross for en 1-0 ledelse. Vartdal slo Nordborg, så vi ventet en tøff kamp mot Vartdal i siste gruppekamp. Vi burde vinne for å være sikkre på å gå videre. Det gjorde vi 14-2, i en kamp som ble ganske lett etter de første scoringene. Vartdal rauk då ut på dårligere målforkjell enn Norborg, mens Bergsøy vann gruppen.

Cupspillet
Så kom søndagen og sluttspillet, første lag ut var Hareid.

Det ble som ventet en tøff kamp, der Hareid spelte med sinn typiske "harde" spelestil. Det ble gitt ett gult kort til en hareidsspelar. Bergsøy scoret først, og Hareid utlignet. Men etter 2-1 scoringen ble det en veg tilslutt, og kampen ente 8-1.

På bildet over er det en typisk krangel som så ofte mot Hareid, og her er det hareidstreneren og dommeren som står mellom Frank Sverre og hareidsbenken.
Neste kamp ble kvartfinale. Denne gang mot et Høddlag som slo Flø.

På dette bildet er Bergsøygjengen og ser Hødd-Flø for å finne styrker og svakheter. Det må seiast at vi ikkje blei direkte skremt av dette høddlaget, tiltross for Nevstad, Ørsal, Lars-ivar og resten. Og rett før kampstart gledde vi oss berre til å slå Hødd.

Sluttresultat Bergsøy - Hødd 4-5. En tøff kamp som ingen av laga fortente å tape. Det var iallfall ingenting som skulle tyde på at desse laga spelte i forskjellige divisjoner. Bergsøy ledet både 1-0 og 2-1, før Hødd ledet 3-2. Deretter kom 3-3, før Hødd scoret til 4-3. Ny utligning til 4-4 gjorde at sluttminutta blei ganske så spennende. Christoffer bommet på ope mål. Så scoret Hødd 30 sekund før slutt. Et bittert tap for Bergsøy, som denne gangen hadde taket på Hødd, men som slapp inn 5 mål som alle kom etter innspel og døballer. Dette også betyr at Bergsøy hadde taket spelesmessig på Hødd, iallfall reint defansivt. Roy scoret to identiske frisparkmål i denne kampen, som begge gikk hardt i motsatt kryss. Og han hadde også et skudd i stanga. Medan Christoffer også hadde en lobb på en Lars-Ivar som var på bærtur, men denne gikk utanfor. Vi hadde sjansen til å slå Hødd, men vi får gjere det seinare.

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::