Tekst og bilder:
Romjulscuppen 2002
#10 lag spelte i romjulsturneringen denne gangen, og det virket som at lagene var ganske jamne. Mange lurte nok litt ekstra på hva Jan Åge Fjørtovt og Magnus Myklebust kunne finne på hos Gursken 2, medan dei fleste regnet med at Bergsøy nok ville kome seirende ut av turneringen også iår. Akkurat det ble nok forrsterket da Bergsøy1 slo Gursken2 med utklassingssifre i den innledende gruppen. Bergsøy1 ble også det eneste laget som gikk til sluttspillet uten å avgi poeng. I den andre gruppen var Moltu og Gjerdsvika dei to beste lagene, med Bergsøy2 i helene. Bergsøy2 slet til tider med å finne nettmaskene, og manglet nok en notorisk måljeger. På bildet under er laget klar til "Golden Goal" mot Gursken2, som ble avgjort da Magnus Myklebust fekk avslutte i lengste hjørnet upresset.

Av de andre profilene i turneringen var også Hødds RBK-aktuelle Lars Ivar Moldskred. Han spelte for Tjørvåg og viste seg fram som utespiller denne gangen. Noen beinsprellende finter og tøffe tak ble observert. Tjørvåg møtte veggen da Gjerdsvika kom med sitt mannskap. Publikumslaget var også denne gangen innstillt på å bite fra seg, og gjorde det godt denne gangen.Og publikum ville flere ganger vise at de var tilstede. Mens Gjerdsvika holdt på å slå Bergsøy1 i semifinalen, med rask og aggresiv god fotball ,kom halve tribunen ned på parketten for å protestere på et rødt kort. Stian Pettersen fikk sitt andre gule kort og ble dermed ute i finalen. Det ble mange protester og ville tillstander foran Administrasjonen.


Dermed ble håpet om gull litt mindre for Gjerdsvika i finalen mot Gursken2. Gursken sitt førstelag ble forresten slått 10-1 av Bergsøy1 i kvartfinalen. Gjerdsvika opnet greit mot Gurskenlaget anført av Fjørtovt, men den tidligre landslagsstjernen førte laget til seier ved å putte to gode mål. Litt overraskende at det var Gjerdsvika og Gursken2 som kom til finalen iogmed at Bergsøy stillte med fire lag.
I Bronsjefinalen slo Bergsøy1 Moltu ganske greitt. Men også Moltu må ha skryt for ei godt gjennomført turnering. Flø stillte også et lag, men kom ikke så høgt opp på plasseringene denne gangen. Litt skuffende var det nok også at begge juniorlagene ble slått ut såpass tidlig, iallfall etter å ha spelt en god kamp mot Bergsøy2 som juniorene kom sigrende ut av.
Takk også til de tre dommerne som dømmte i årets turnering; Geir Ivan Torvik, Morten Digernes og Dagfinn Berg Tjørvåg.Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::