Tekst og bilder:
Tøff sesong i vente
#Det er forventa et tøff sesong til 2004.

Framfor 2004 seongen er Tom Beddari tilbake i jobben som hovudtrenar for Bergsøy A-lag. Målet er i utgangspunket å halde laget på øvre halvdel. Tom kan vise til solide prestasjoner som trenar for Bergsøy etter først å ha nær 100 A-kampar i Bergsøytrøya. I 1995 tok han laget opp fra 4.divisjon, mens han i 1996 tok laget til en sterk 3.plass i 3.divisjon. Dei siste to åra har Tom Beddari hatt rolla som sportslig leiar, i tillegg til å være guttetrenar.

-"Eg ser stort potensiale i laget og har stor tru på at det kan bli betre. Det er naturligvis et ungt lag, men med den rette innstillinga, tida og inspirasjonen kan sesongen sjå lys ut. Årets 3.divisjon er kanskje den tøffaste eg nokongong har sett, med sterke motstandarar i alle lag. Skarbøvik, Langevåg, Spjelkavik.. Samstundes må en seie det er publikumsvennlig med mange tette og spannande oppgjer."

"Eg ynskjer å satse på rask og angrepsvillig fotball og det vil kreve stor løpsstyrke av spelarane på laget. Så fart er eit av områda vi vil satse på fram mot serieopninga. Men samstundes skal fotballen være enkel og artig. Eg vil at spelarane skal kjenne speleglede og spele med hjartet." Seier tom Beddari.


(Bildet; Anders Vaagen og Johnny Moltubakk er på plass.)

Tom får god hjelp av hjelpetrenar Lars Ove Almestad og spelande hjelpetrenar Rune Frantsen. Saman har dei alt kjørt fleire treningar med laget, og sakte byrja på vegen mot delmåla dei har sett for sesongen. Den endelige Bergsøystallen vil ikkje være klar før ut i februar. Men fleire av dei viktige brikkane er i ferd med å falle på plass. Mellom anna har Johnny Moltubakk meldt endelig overgong til BIL etter å ha vore på utlån fra Hødd. Vidare har vi fått med oss Anders Vaagen fra Gursken. Elles er Per Ståle Nykrem tilbake etter beinbrot, og Jarl Åge Wågsholm samt Ronny Pål Kvalsvik er klare til å gjere comeback.

Allereie 17.januar møter Bergsøy Ørsta i vinterserien, og da får en kanskje en indikasjon på kva Bergsøy kan vente seg i vinter.

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::