1-0 O.Slettvold (49 minutt), 1-1 Jon Ertesvåg (75 minutt)

Borch Walderhaug

Vedlegg til kampen

Sunnmøre Arbeideravis

Kampreferat

Det var ein uryddig kamp med et rettferdig resultat da Stranda og Bergsøy spelte 1-1. Det var en kamp med mykje sparking og lite spel hos begge lag. I den første omgangen var det nokså jamnt, men kanskje hadde Bergsøy et lite overtak. Bergsøy hadde iallfall dei farligaste sjansane, og Stranda sin målmann Jørgensen spelte i stor stil og makta å halde buret reint.

I den andre omgangen kom Stranda best igang og spelte bra dei første minutta. Laget tok ledelsen ved indre høgre O.Slettvold fire minutter ut i omgangen. Etter dette tok Bergsøy over initiativet og utlignet ved senterhalf Ertesvåg. Målet kom på en flott headding.

Strandalaget ser ut til å være inne i en blindgate for tida med uryddigt spel der halfane ligg for langt tilbake og indreløparane ikkje kjem med i angrepet. Etter det som blei ein typisk forsvarskamp var det forsvaret som var best med h.h Sverre Engeset. Senterhalf Sverre Hoel og venstre back Fjørstad var gode. Løperrekken hadde sin beste i Slettevold, men også ytre venstre Mathiesen spelte periodevis bra.

Bergsøy har nå et lovandes lag. Vi merka oss keeper Østensen og en solid Halfrekke. Løperrekken var ikke helt på høgde, indre venstre Goksøyr var den beste her. (SA)

Hos Bergsøy spelte Jon Ertesvåg ein stor kamp, elles var h.h Petter Homlong og indre høgre Sverre Botn gode. Dommer var Borch Walderhaug.