Volda - Bergsøy 5-2 (2-0)

Sigmund Paulsen, Kjartan Fagerlund

Reidar Borch Walderhaug, Rollon.

Volda blei for sterke

Volda opna best, og etter 14 minutts spel scåra Håkon Brende etter å ha blitt spelt fri. Fem minutt etter økte samme mann. Det blei kun 2-0 til pausen. Etter regnvær i pausen blei bana våt til 2.omgang. Alt i det første minuttet av omgangen laga Brende en hattrick da han økte til 3-0. Bergsøy reduserte fortent til 3-1 etter 15 minutt ut i omgangen da Sigmund Paulsen scåra frå straffemerket etter en hands i feltet.

Etter dette kvikkna Bergsøy til og spelte esg til fleire sjanser. Angrepsreka var for svak til å utnytte sjansane. Etter godt Bergsøyovertak var det likevel Volda som fekk mål ved Helge Årset. Tilslutt blei det 5-1 før Kjartan Fagerlund scåra etter godt spel. Bergsøy har eit sympatisk og ungt lag, men det manglar tydeligvis grastrening. Best på laget var Kjellstadli og keeper Almestad. I ei svak angrepsrekke var Fagerlund bestemann.