Harald Arnesen, Ola Goksøyr

26.08.1962 - Huldalen

Reidar Nilsen

Sunnmøre Arbeideravis

Bergsøy spelte sin beste kamp for sesongen og vann ein fortjent 2-0 siger mot Hovdebygda. Sigeren kunne lett blitt ennå større ettersom Bergsøy kontrollerte det meste av kampen heile veien. Med litt bedre avsluttningar kunne det blitt mange mål.

Heimelaget viste god innsats, og bortelaget hadde flaks enkelte ganger at det ikke ble flere baklengs. Men den første omgangen endte 0-0.

Det tok faktisk 35 minutt ut i den andre omgangen før det sto 1-0. Da scoret ytre venstre Harald Arnesen på et pent skråskudd. Keeper var oppdekt og hadde ingen sjanse.

Fem minutter senere var kampen punktert idet Ola Goksøyr økte til 2-0 på en pen headding. Begge måla kom etter godt løperspill.

På Bergsøy sitt lag var i.h Sigmund Paulsen bestemann i løperrekka. I forsvaret spilte venstre back Frank Frantsen og midtstopper Gunnar Kjelstadli godt.

På Hovdebygda var dei beste spillerne indreløperne, spesielt indre venstre leverte en god kamp. Senterhalf Ted Hovden kom best fra det av forsvarsspillerne. Dommeren Reidar Nilsen fra Herd dømte bra.