Stordal - Bergsøy 2-1 (0-0)

Gerhard Jørgensen, Stranda.

150 tillskuere

Sunnmøre Arbeideravis

5.divisjonskampen i Stordal mellom Stordal og Bergsøy endte med en 2-1 seier til heimelaget. Det vi veit om kampen er at Bergsøy stilte eit reservespekka lag denne gangen, det er alt Vestlandsnytt hadde å skrive om kampen.

Første omgangen gikk imidlertid unna uten scoringer. Det tok derimot kun 3-4 minutt ut i den andre omgangen før den første scoringen kom. Stordal tok ledelsen på straffe. Mål nummer to kom midt i omgangen før Bergsøy reduserte til 2-1 fem minutt før slutt. Det ble til tider vist godt spill fra begge sider, og lagmessig lå Bergsøy over med et lite hakk. Det var to sympatiske lag som møttes, og et uavgjort resultat hadde kanskje vært det mest rettferdige. På Bergsøy sitt lag var senter høgre og v.h de beste, mens halfrekken var den bærene lagdel på Stordal. Trass i regn og dårlig vær hadde det møtt opp rundt 150 tillskuere.