Sverre Botn (55), (70)

12.09.1965

Bjarne Hoff

Tabell og lag

Bergsøy sikret seg denne søndagen to nye gode poeng etter at begge mål mot Mauseidvåg ble scoret i den andre omgangen. Kampen blei både spennande og underholdande. Mauseidvåg var best i den første omgangen, men Bergsøys keeper Kjell Almestad arbeida i stor stil og holdt buret reint. I den andre omgangen fekk Bergsøy meir driv over spelet og tok ledelsen først etter 10 minutt ved indre venstre Svere Botn og samme mann gjorde 2-0 etter kvarteret. Best hos Mauseidvåg var sidehalfane Eikrem og Bjørkavåg. Best hos Bergsøy var som nemnt keeper Almestad, men også Sverre Botn og Sveiung Frøystad må nemnes. Bergsøy har da befesta sin posisjon på andreplassen på tabellen og sjansane for opprykk skal være store. Det er som kjent to lag som rykker opp i 4.divisjon, og Bergsøy har no i 5.divisjon spelt 12 kampar med 7-3-2 32-22 og 17 poeng.

Bergsøy tok et skritt nærmere 4. divisjon ved å slå Mauseidvåg 2—0. Ved halvtid var stillingen 0—0, men Mauseidvåg var uheldige som ikke ledet til pause etter sjanser og spel.

Etter pause var det imidlertid Bergsøy som tok hånd om spillet, og  1—0 ble det ved i.v. Sverre Botn etter 10 min. Samme mann laget 2-0 etter 25 min. Lagene hadde som nevnt hver sin omgang.

På Bergsoy var keeper Kjell Almestad meget god. Han ryddet opp  i de mest prekære situasjoner mod stor sikkerhet. C.b. Gunnar Kjelstadli var som vanlig sikker, og i.v  Botn vat best i løperrekka. Også y.h. Frøystad kom fint fra kampen. Sidehalfene Eikrem og Bjorkavåg kom best fra det på Mauseidvåg. Bortelagets keeper var heldig og god. God dommer var Bjarne Hoft, Langevåg