Snarveier

Ørsta vann 2-5

Kampreferat 1966:

Bergsøy - Ørsta 2-5 (2-3)

1-0 Sigmund Paulsen, 1-1 Olav Rebbestad, 2-1 Eldar Eilertsen, 2-2 Olav Rebbestad, 2-3 Olav Rebbestad, 2-4 Hans Skoegn, 2-5 Hans Skoegn

01.05.1966

Øyvind Haagensen

Ronald Moen og Sigmund Paulsen var best hos Bergsøy

Sunnmøre Arbeideravis

Tabell og lag

Det var Ørsta som sikra seg begge poenga i 4.divisjonskampen mot Bergsøy i Fosnavåg i ein kamp som blei spelt i stort tempo. Spelet var likevel ikkje prega av særlig samspel, og det var mykje upresist og lite ro i spelet. Bergsøy starta best og tok ledelsen 1-0, før Ørsta utlikna til 1-1. Bergsøy gikk så opp til 2-1, men før pausen kom så hadde Ørsta kjempa seg til ein 3-2 ledelse.

Alle tre måla til Ørsta i den første omgangen blei scora av Olav Rebbestad. I den andre omgangen scora Hans Skoegn to nye mål til bortelaget, som tilslutt vann 5-2. Omgangen var likevel ganske jamnspelt. Ørsta hadde sine beste spillere i Per Sannes, senterhalv O Wl'elle og indre venstre Olav Rebbestad. Hos Bergsøy var det venstrehalf Ronald Moen og Sigmund Paulsen som kom best fra kampen.

Bergsøy manglet sin keeper og brukte en av sine ordinære backer si mål. For heimelaget var det indre venstre Sigmund Paulsen som scåret lagets første mål og ytre venstre Eldar Eilertsen som satte inn det andre målet. Ørsta spelte ein effektiv 4-2-4 formasjon.