Asbjørn Myklebust 2, Kjartan Fagerlund

26.08.1967

Johan Kroken

Tabell og lag

Bergsøy sendte Rollon ned i nedrykksstriden ved å vinne denne lørdagen med 3-2. Det sto 2-1 til pause.

Første omgang var så vidt dominert i banespill av Rollon, men løperne fortsatte sin ineffektivitet foran mål traoss at Nils Furnes spilte framme hele kampen. Kampen som helhet ble nokså middelmådig.

Det var Bergsøy som tok ledelsen 1-0 etter 6 minutter. Center Asbjørn Myklebust sende av gårde skuddet som var svakt, men keeperen feilberegnet.

1-1 kom ved Arne Olsen etter 20 minutter, og dette skuddet gikk under Bergsøy sin keeper. Heimelagets ledelse til 2-1 kom ved Kjartan Fagerlund etter 35 minutter som følge av ein corner.

Det var spelt 15 minutt av den andre omgangen da Rollon utlignet til 2-2 etter at Furnes smelte et frispark fra 17 meter i nettet. Bergsøy sitt sigersmål kom 10 minutt før full tid, pent satt inn av Asbjørn Myklebust.

Bergsøy sin h.h Oskar Waage og Rollons Tom Tømmerdal var sine lags klart beste spillere og deler tittelen banens beste. Elles var centerback Asbjørn Røsås og c.f Myklebust gode.

Rollons beste etter Tømmerdal var Arne Olsen. Elles må det sies at laget kunne vært noe finere på kjeftbruket. Dommer var Johan Kroken.