Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Det var det beste laget som vann i Huldalen denne gangen der den første tredjedelen av kampen var ei stadig kanonade mot Bergsøyburet der Johs Nørvåg må ta den største delen av æra for at det ikke ble baklengsmål. Bergsøy var ganske heldige som slapp med 0-0 til pause. I garderoben til den andre omgangen må det ha skjedd noe positivt, for laget hadde mer innsats og spelte mer konstruktivt etter pausen. Det var imidlertid Langevåg som i det 52.speleminutt gikk opp i ledelsen etter eit knallhardt skot av Rudi etter møljespel foran mål. Jack Pettersen presterte å utlikne med eit praktmål etter langskot i hjørnet, og 1-1 gav optimisme til spelarane og eit visst spelesmessig overtak med scoringssjansar. Det var likevel nok ein gang Langevåg som skulle score først, og denne gang ved midtbanespelar Bjørkavåg som kranglet seg frammover og sendte av gårde eit hardt skot i mål. Hos Bergsøy var det Johs Nørvåg som var den beste hos Bergsøy, og vi kan godt forstå at han nå blir fast keeper på juniorkretslaget. Jack Pettersen er også i god form og var uten tvil den beste mann i løperrekken. Fagerlund og Oskar Waage som spilte sin kamp nr 100 og fikk overlevert blomster av styreformannen spilte begge to godt.