Snarveier

Uventet heimesiger

Kampreferat 1972:

Bergsøy - Ørsta 3-2 (2-2)

0-1 Kjell Sætre, 1-1 Arnljot Worren, 2-1 Rune Vike, 2-2 Kåre Årseth, 3-2 Knut Teige

03.09.1972

Egset, Volda

Avisutklipp

Fra album

Det ble en uventet heimeseier til Bergsøy idet Ørsta var den store favoritten før kampstart. Ørsta sjokkopnet også allerede etter få minutt da Kjell A Sætre skøt imål fra 20 meter. Etter 20 minutt scoret så Arnljot Worren som var påpasselig frammpå etter innlegg av Jack Petteren. Knut Teige skøt så i tverrleggeren senere.
(Bildet; Bergsøytrener Harald Barstad og Petter K Pettersen er spente foran møtet med Ørsta)

Rune Vike var herren som gav Bergsøy ledelsen til 2-1. Men rett før pause utlignet Ørsta ved Kåre Årseth.
En var redd Bergsøy ville rakne etter pausen, men det ville vise seg at Bergsøy hadde nok av krefter. Spillesmessig var den andre omgangen likevel ikke så god som den første. Sigersmålet kom likevel, og det 5 minutt før full tid ved Knut Teige etter fin pasning av innbytter Tor Harsvik. Bergsøy ble snytt for to opplagte straffespark , og en kan si Bergsøy var nærmere 5-2 enn Ørsta var utligning. Å frammheve spillere etter kampen ville vært urettferdig.