Avisutklipp

Fra album

Avisutklipp

Fra album

Bergsøy vann lett 4-1 over Ørsta i ein kamp der det sto lite på spel. Det betyr at Bergsøy ender på 2.plass på tabellen for tredje år på rad.

Bergsøy stilte noko reserveprega denne siste kampen i sesongen 1976, og en del unggutar fekk prøve seg. Ørsta på sin side manglet sin spelar Storås.

Den første omgangen blei den mest underhaldande og heimelaget tok ledelsen allereie etter 5 minutt. Svein Inge Urke førte ballen oppover på høgresida og pasninga til Fred Frantzen blei ført vidare imål til 1-0.
(Bildet: Tremålsscorer Fred Frantzen i aksjon)

Ørsta utlikna etter 25 minutt ved Brautaset som skaut via stanga og imål, før Bergsøy gikk opp i 2-1 ledelse etter omtrent halvtimen da Svein Inge Urke spelte ballen forbi ein utstormande Ørsta keeper.

Etter pausen var det mindre som skjedde før Fred Frantzen to minutt før full tid økte til 3-1, og like etter fastsatte han sluttresultatet til 4-1 med sitt tredje mål for dagen.

Rundt 800 tillskuere var på plass for å sjå laget i det fine været. Dommer var Terje Olsen.