Avisutklipp

Fra album

Avisutklipp

Fra album

Skarbøvik vann 1-0 mot Bergsøy, og de nøytrale tillskuerne som hadde møtt opp måtte være skuffet over det Bergsøy presterte. I hvertfall i motvinden før pausen var Bergsøy noe svake. Før kvarteret var spillt så ledet Skarbøvik 1-0. Det var backen Bjørn Bjerknes som lå fint framme. Han klemte til fra skrå vinkel da sjansen bød seg, og via forsvareren gikk ballen forbi keeperen som var på vei den andre retninga. Midt i omgangen hadde Bergsøy et angrep som hadde god fres over seg. Avsluttningskula blei stoppa med straffbart armbruk meinte dommeren, men Svein Inge Urke brøt sin gode vane og bommet på det påfølgende straffesparket. Skarbøvik var endel framme og lukta på mål utover i omgangen.

Etter pausen ble det mest Bergsøy, men med langballer og alle mann raskt fram på bana hadde Skarbøvik også sine måltilbud. Sjølv om Bergsøy hadde ballen ganske mykje så var dei ganske tafatte foran mål. Bare ved ett tilfelle var vi sikkre på at det skulle bli scoring. Knut Teige var fri på skrå av femmeteren, og klemte til med et hardt skudd som treffer keeper Skogs breie bringe så det søkker i ribbeina. Samme keeper hadde tre ganger så mye å gjøre som keeper Johannessen på den andre siden av banen. Men kun Knut Teige og Fred Frantzen kan sies å få godkjent denne gangen. En god del Bergsøysupportere hadde funne vegen til SIF stadion laurdag kveld. Og Bergsøy hadde spelet. Men målet kom i det 9.minutt. Et skot skrensar Asbjørn Myklebust, og går imål. Psykologisk viktig scoring tidlig i kampen. Bergsøy gav likevel aldri opp. Men det ville liksom ikkje lykkast for Herøyværingane. Fred Frantzen ble felt, og det var mange som undra seg over kvifor det ikkje blei straffespark. Men Bergsøy får et straffespark før pause likevel. Dommaren meinte det var en forsvarer som slengte seg og slo ballen til corner. Protestene var store da SIF spelerne meinte det var keeper som slo ut ballen. Uansett ble det straffespark som Svein Inge Urke tok, men bommet på. Skarbøvik var knappt over midten før heilt mot slutten. Sjeldan har vi sett et lag dominere så mykje utan å score. Men SIF keeper Caramba Skog var høgt og lavt. Fru Fortuna var ikkje med hos BIL denne gongen.