Knut Teige og Trond Paulsen

Terje Nakken, Rival - (svak)

500 tillskuere

Frode Wilhelmsen var banens klart beste spiller

Foran lørdagens kamp mot Bergsøy hadde SIF gjort to forandringer fra forge helgs 3-0 tap mot Rollon. Bjørn Bjerknes erstattet Leif Arne Wlderhaug på midten. Kjetil Fladmark seriedebuterte mellom stengrene.Fjorårets og årets tidligere førstekeeper Sindre Ryssevik skulle site på benken.
Men hann møtte ikkje opp. "Han er på jobb," sa SIF's oppmann. "Jeg var ikke på jobb", sa Sindre. Ha sat nemlig på tribunen som tilskuer.

"Hvorfor møtte du ikke opp til kampen?"
"Ingen kommentar".

Også mot Bergsøy var det tydelige tegn på at forge helgs nederlag hadde rystet på de solide SIF-murene. Spillere var ute av form og markeringene for dårlige.

Bergsøy opnet best, men SIF fekk det første målet etter 14 minutt. Bergsøy holdt på å score minuttet tidligere, men en utrulig sklitackling hindret baklengs. Deretter kom pluttselig Harald Lillevik alene med Martin Pettersen, og scoret til 1-0. Bergsøys utligning ble en omdiskutert scoring. Tre minutt av omgangen gjenstod da Knut Teige fistet ballen med seg med handen og scoret.
"Nei jeg brukte ikke handen", sa Knut.
"100% at det var handa," sa fotballformann i SIF Arild Nørve.

Det ble 1-1 til pause. Og den andre omgangen vart mindre severdig for dei oppmøtte. Ei hedding av Frank Ausdal gav SIF ledelsen i det 65 minuttet. Fire minutter senere kunne Trond Paulsen score etter møljespel.
Denne omgangen kunne kalles mannefall-omgang. SIF's Harald Lillevik ble bårt av banen, så måtte hans erstatter Leif Arne Walderhaug hinke ut etter kneskade. Også Jan Kåre og Bjørn Bjerknes var tydelig preget med skader, men verst var det med Bergsøys Paul Kurt Nerland. Etter en hodeduel måtte Paul Kurt kjøres til sykehuset. Helge Skuseth ble skadet i same duell.

Frode Wilhelmsen var banens klart beste spiller, mens den debuterende keeperen hos SIF gjorde en god kamp.