Gullik ordna poenga 2 minutt før full tid

Ellingsøy - Bergsøy 0-1

Gullik Kjelstadli

Martin Pettersen inn i mål idet Jarle Remøy måtte ut med skade

Kampreferat

Sjølv om Bergsøy fortsatt har litt problemer med å få skikkelig sving på spelet må en seie at det viser styrke at laget klarer å avgjere kampar til sin fordel. Ellingsøy gjekk hardt ut i fredagens kamp og pressa Bergsøy på defansiven, men BIL klarte å forsvare seg godt. Jarle Gunnarstein hadde ein av kampens første store sjansar, men heimekeeper Endre Storøy redda skotet med ei sterk reaksjonsredning. Alt i alt var det ikkje mykje å seie på 0-0 til pause.

I den andre omgangen tok Bergsøy meir over banespelet, men det såg lenge ut som at kampen skulle gå heile vegen uten nokon mål. To minutter før full tid kunne imidlertid Bergsøy få sleppe laus ein måljubel. Det var Gullik Kjelstadli som headda ein corner frå Tony Pettersen i mål. Bergsøy spelte ein bra gjennomført kamp med tett forsvar, men har altså framleis meir å på på frammover på bana.