Volda Stadion

Lars Kåre Rogne

Jarle Gunnarstein sitt første mål For Bergsøy
Skade på Nils Roger Paulsen og Tony Pettersen

Bergsøy fortsatte si rekke uten tap hittil i serien, og tok heim alle poenga etter ein 1-0 siger borte mot Volda. Det var midtbanespelaren Jarle Gunnarstein som denne gang blei avgjerande da han etter 43 minutt avgjorde med eit skudd frå 10 meters hald etter litt klabb og babb i Vodafeltet. Dette var Jarle Gunnarstein sitt første mål for Bergsøy, i sin hittil beste kamp for laget.

Den første omgangen var prega av stor innsats og mykje spel på midtbana. Martin Pettersen i Bergsøyburet hindra godt dei forsøka Volda fekk i sin første seriekamp frå start dette året. Det viste seg at Bergsøy har god dekning på keeperposisjonen. Desse første 45 minutta var nok det beste spelet vi har sett av Bergsøy hittil denne sesongen.

Etter pause handla det meste om å halde på ledelsen for Bergsøy sin del, og Volda hadde det meste av banespelet. Det blei likevel ikkje dei store farlighetene foran Martin Pettersen. Både Trond Paulsen og Nils Roger Paulsen hadde sjanser til å også auke ledelsen.