Snarveier

Bergsøy med nedrykksproblem

Kampreferat 1986:

Ellingsøy - Bergsøy 3-3 (2-0)

1-0 Ingolf Røren (10), 2-0 Tor Arne Sæther (24), 2-1 Trond Paulsen (50), 2-2 Fred Frantzen (61), 2-3 Tony Pettersen (63), 3-3 Ingolf Røren (90)

05.09.1986, Nes Stadion

Helge Uggedal, Norborg

Banens beste Jack Pettersen, Ellingsøys beste Dag Rune Skotte

Kampreferat

Begge lag måtte vinne denne kampen for å ha ein teoretisk sjanse for å stå i divisjonen, og med uavgjort blir det vanskelig for begge lag. Det starta derimot bra for heimelaget som kunne gå til pause med 2-0, men det blei eit heilt anna Bergsøylag som kom ut på bana etter pausen.

Trond Paulsen slo først til med eit skudd frå 20 meter som keeper Per Asle Bjørge kun fekk ei hånd på, og omtrent frå samme hold small Fred Frantzen og Tony Pettersen også sine skudd. Dermed var 2-0 snudd til 2-3. Bergsøy fortsatte å presse, og var egentlig nærmare 4-2 enn heimelaget var uavgjort, heilt til det siste minuttet. Heimelagets utlikning kom dermed som eit slag i ansiktet på Bergsøy, da Ingolf Røren smatt igjennom og scora.

Martin Pettersen sto ein god kamp i mål og hadde mange gode involveringar før pause og avverga fleire baklengsmål. Den første omgangen var nok trulig av det svakaste Bergsøy har spelt på fleire år. Også backen Lars Ove Almestad spelte ein god kamp.