Aksla - Bergsøy 2-2 (0-0)

Lars Ove Almestad, Endre Tjervåg

; Rune Frantsen

Sumpen;
Det skjedde lite i 1.omgang på Aksla. Bergsøy hadde mest av spillet, men Aksla hadde også sine målsjanser. 11.minutt ut i 2.omgang gikk gjestene i ledelsen på et fint skudd av Endre tjervåg. Ledelsen varte i seks minutt, da Jan Rune Simonsen stussheddet inn et innlegg. Seks minutter senere igjen var Aksla i ledelsen. Lagets spissdebutant Oddvar Sandnes nettet med et flott skudd i vinkelen. Lars Ove Almestad lurte offsidefellen og utlignet til 2-2 da 77.minutter var spillt. Aksla fikk et mål annulert for hands, til store protester, men kunne ikke protestere på at backen Gunnar Rosvoldaunet ble utvist for en tackling 10 minutt før slutt.

Pravda;
Altfor mange av oss treffer ikke riktig med hode. Look at Rune. Han er liten men treffer høyt oppe. Det skal trening til det. Elles var 2-2 et rettferdig resultat. Aksla var bedre enn sitt rykte.

Vestlandsnytt;
(..) Mot slutten hardna det til da begge lag fekk annulert kvart sitt mål. Men kampen ebba ut med 2-2. Jamnt bra gjennomført kamp av Bergsøy, der bestemannsprisen går til unge Rune Frantsen for sikkert og fornuftig back-spel. Rune vart forøvrig skada mot slutten, og erstatta av Ronny Pål Kvalsvik.