Kampreferat 1995:

Bergsøy - Vartdal 2-3 (1-1)

Arild Kvalsund 2

: Arild Kvalsund

Vartdal røva med seg poenga då dei eitt halvt minutt på overtid scoret sigersmålet. Bergsøy fekk dermed årets første tap. Men de opnet kampen lovende med frisk og fin teknisk fotball. Arild Kvalsund presenterte seg tidlig med et skudd i tverrleggeren, og like etter et skudd som gikk rett utenfor. Men det tredje forsøket gikk inn. Etter en retur frå corner fekk Arild skyte ballen imål til 1-0. Desverre tok Vartdal over etter dette. Og de klarte også å utligne til 1-1 før pause.
-"Dette var surt. Sjølv om mange av spelarane var langt under par burde vi etter spel og sjanser hatt minst uavgjort."

(Tom Beddari)
2.omgang startet ganske bra. Arild Kvalsund snappet op et dårlig utspil, og scåret sikkert frå 20 meter. Etter dette kom ei periode med mange feilpasninger og dårlig spel, og utligningen kom ved ei keepertabbe av Roger Wollan som mistet et innlegg på foten til Jan Endre Vartdal som scoret sikkert. Horribelt forsvarsspel ordnet tapet på slutten, og "dagens Bergsøyspelar" Arild Kvalsund fekk denne gang for lite hjelp av sine medspelarar.

Laget; Roger Wollan, Arve H Leine, Lars O Almestad, Tony Petteren, Ronny P Kvalsvik, Tobben Leikanger, Rune Frantsen, Lasse Myrhol, Geir Sandnes, Olav E Torset, Arild Kvalsund.
Innbytte; Flis for Tobben, Nils for Lasse, Tittan for Olav.