Kampreferat 1996:

Spjelkavik - Bergsøy 0-4

Rune Frantzen, Arthur, Vegard Fiksdal, Arild Kvalsund

: 3; Geir Sandnes, 2; Vegard Fiksdal, 1; Rune Frantsen

Dagen da stilen ble fastlagt. Alt etter 1.kvarter ante vi at det skulle gå bra. Og det gjorde det tilgangs. 4-0 er meget bra. Allerede etter 3 minutt var Arild frempå med et brukbart innlegg, og Flis skøt. Like etterpå heddet Geir like utenfor. Vegard ble mye brukt. Det var hardt i det varme været. Laget i sin helhet fungert godt. Gode avleveringer til rette menn. Dette gav et trykk på Spjelkavik. Så var det duket for det første målet. BIL fikk frispark 20 meter ute mot sidelinjen. Tony tok det. Rune plasserte seg på 18 meter, bak muren som konsentrerte seg mot Tonny. Tonny så Rune. Flat pasning, Rune skøt pang i mål. Har noen sett maken. Rune steg med 100.000- i verdi. Arthur sendte like etterpå et innlegg som endte imål. Kanskje med hjelp av en forsvarer. Vi fikk så oppleve kongen med gullhodet. Arve var gang på gang et hode høyere enn de andre. Det var pottetett bakover. Lukket. 2-0 til Bergsøy til pause.

Såvidt begynt. 5.minutt, og vi fekk en oppvisning av Vegard, Geir og Arild. De tre holdt ballen mellom seg. Raske pasninger fra mann til mann. Rundt 16-meteren. Ingen fremdrift. Det gikk mer på spansk vis. Tilslutt ble vika forvirret. Skjønte ikke hvor skuddet skulle kome. Men da så Vegard opningen. Sendte et kraftskudd. Utagbart ved nermeste stolpe. Så var det Arild sin tur. Et tempopreget angrep. Fra mann til mann fra forsvar til mål. Geir til Arild, han kom alene. Lobben gikk pent fra spiss vinkel og i mål. 4-0 til Bergsøy.
Kun en tabbe ble observert i kampen. 2 av våre missforsto kvarandre. En angriper tok ballen og var gjennom. Det ble bare et sjokk.

Laget; Trond Bøe, Arve Leine, Vegard Fiksdal, Arild Kvalsund, Rune Frantsen, Tony Pettersen, Arthur Solvåg, Geir Frantsen, Tony Pettersen, Jarl Åge Wågsholm, (Ikkje fulle oversikt).
På benken sat; Nils Roger Paulsen, Lasse Myrhol, Tobben Leikanger, Preben Hestad, Erlend Eide Vike, Lennart garnes og Frank Sverre Skorpen. God reservebenk!