Lars Kåre Rogne, Brattvåg

Lars Ivar Moldskred

: 3, Rune Frantsen. : Steffen Helsem Kvalsund

Kampreferat

På Nes stadion kom bortetap nr 2. Det starta å sjå ganske gale ut når Lars Ivar blei utvist i det 43 minutt, og Ellingsøy scora sitt ledermål i det 45. minutt rett før pause. Det blei 2-0 før Rune reduserte, men 3-1 blei sluttresultatet i en kamp der Rune var banens beste. Bergsøy følte seg også snytt for straffe. Men tødenes meinte at dommeren ikke hadde skyld for tapet.

-"Eg følte at vi var i ferd med å snu kampen da vi fekk den unødvendige utvisningen. Og det ble for tøfft med 10 mann. Men vi har kun oss sjølv å takke!."

(Per Rune Tødenes)

Tødenes karakterer;
Lars Ivar Moldskred; , Verkar overtent, blir litt for negativ i meldingene. Spredde utrygghet. Blir i tillegg utvist rett før pause.
Tommy Ingebrigtsen; . Spelar på det jamne. Misser litt konsentrasjon på 3-1 målet.
KB; . Som Tommy, på det jamne. Samner ansvar og at du knaller til som sjef. Blir litt passiv.
Roy Igesund; ; Mangler ennå litt på formen. Må bli tøffere.
Polly; . Blir usikker etter utvisningen. Kan bruke stemmen mer.
Chris; . Litt problem med pasningene i starten. Jobber godt. På det jamne.
Preben Hestad; . Svak defansiv god offansiv. Dårlig kondisjon
Rune Frantzen; (BB). Litt startproblem, vil mykje. Flott mål, blir desverre for åleine.
Frank Sverre; . Slit litt for tida. Må bli bedre kompis med dommerne, blir litt sirkus.
Flis; Jobber godt. Jobbet seg tom.
Oddmund; . Bruker det første angrepet på å knyte buksen. Mistet ballen hver gang. Prøver aldri å vinne den tilbake.
Morten Reite; . Tok over for Lars- Ivar. Får en uheldig start med mål imot. Preget også resten av kampen.
Steffen Kvalsund; Deby på A-nivå. Såg ut som du måtte inn. (Trua inn). Må meir vilje om du skal spele seniornivå.