Bergsøy - Hano 2-0 (0-0)

Steffen Kvalsund, Frank Skorpen (str)

Frank Skorpen

Jan Lund

Bergsøy gjorde jobben sin og vann fullt fortent 2-0 i huldalen. Dermed avanserte Bergsøy til en 4.plass på tabellen. Laurdagens kamp bar preg av ferietid, og laget burde ha meir å gå på sjølv om dei styrte kampen frå start til slutt. Særlig første omgang var svak, men det blei ikkje lett når Ha/no låg bakpå med ti mann. Men Ha/No kunne fort scoret før pause, men Haraldsvik i Bergsøymålet ryddet opp. I andreomgang presset Bergsøy på for scoring, og fekk den etter 54.minutt. Steffen Kvalsund brukte to-tre forsøk på å score før han fekk den inn. Ha/No protesterte på angrep på keeper, men dommer Lund godkjente målet. Då var kampen nesten punktert, men Frank Skorpen fekk æra av å avslutte i det 87. minutt på straffe etter at Tommy Ingebrigtsen blei felt.