Snarveier

Femten kampar uten tap

Kampreferat 2002:

Ha/No - Bergsøy 2-3 (0-0)

1-0Per Jarle Fjørtoft (49), 1-1 Steffen kvalsund (50), 2-1 Kenneth Ulla (53), 2-2 Marvin Kopperstad (76), 2-3 Jarl Åge Vågsholm (89)

17.08.2002 - Nordøy Gras

Arild Holm

Per Kristian Klokk (17.minutt)

Kampreferat

Ny seier, den 12. i alt, og dermed passerte vi volda med 1.poeng. Bergsøy har scåra nesten 50 mål på 15 kampar, og slåppe inn 19. Men; seieren låg langt inne. Faktisk so langt inne at ingen såg den engong før den pluttselig var der. For når seiersmålet kom nåkre minutt før dommaren blåste av, så hadde Ha/no våre det beste laget, iallfall en god prestasjon av Ha/no med en mann mindre i nesten heile kampen. Roy blei felt på vei gjennom. Klart raudt kort, og en god dommaravgjerdsle- syns vi, og alle Bergsøy supportera. Før dette hadde Bergsøy spelt best uten å ha komt til so veldige sjansa. Roys frispark fauk en halvmeter over og keeperen vart ikkje sett på nåkre skikkelig prøver første 45 minutta. Fordi; etter utvisninga blei dei tettare og vi meir og meir upresise etter en grei start. Vi var faktisk heldige siste 20 minutta som ikkje låg onder. Allereide her viste det sej at Ha/no spelarane vann på hodet i duellane inne i vår 5 meter. Nåke som skolle straffe sej to gonga seinare i 2.omgong.
-"Vi var rett og slett heldige. Etter utvisninga vart vi slakke og slit grusomt resten av kampen.."

(Bergsøytrenar Trond Paulsen)
Største sjansen i 1.omg hadde en av de gamle ringrevane, konna våra heilt åleine med Løseth om han hadde hatt fart, men skaut et dårlig skudd nesten som om han visste han ikkje klarte bedre.

2.omg kom Ha/no best igong. 1-0 til Ha/no. Deretter slår Martin en long ball retning Frank som dreg på sej midtstoparane, ballen fyk til Steffen- og fyk vidare i nettaket. Steffens åttande mål på åtte bortekampa. Snart må han vel bjunt å scåre heime?

Men vi rakk ikkje juble før Ha/no leda 2-1. Ny markeringssvikt heilt bake, men kanskje Arvid he rett i at feilen starta framme. Iallfall gjekk innlegget framme - rett i et Ha/no haud som deretter starta kontringa. Deretter slo Steffen en stikkar til Christoffer, godt skudd av han som keeper slo til corner. Cornera hadde vi nok ta. Dårlig utnytta døballa i dag. Marvin fekk rom offansivt. Han spelte vegg med Frank, han la inn, Marvin var der og satte ballen i tverrleggar og inn. 2-2!! Og då hadde spurten for lengst begynt.

Martin hadde komt fram som spiss, en for dagen svak Conradi blei bytta ut med Vegard, og en migreneskadd KB blei bytta ut til fordel for Børge. Så blei Steffen bytta ut for en spelesugen Anders-per. Han skolle seinare få to sjansa, som begge nesten gjekk imål, men til corner. Christoffer fekk en gedigen sjanse som alle såg imål. Men ny corner. Og kenn si tå va der når vi trengte den? Flisa ordna ny trepoengar til slutt, i en dårlig spelt og elendig kamp av oss. Men vi slutta aldri jobbe, og då leda vi divisjonen når det gjenstår sju kampa.