Snarveier

Snudde 0-2 til 2-2 etter pause

Kampreferat 2002:

Bergsøy - Stranda 2-2 (0-2)

0-1 Tonny Åsen (13), 0-2 Frode Andre Fausa (24), 1-2 Frank Skorpen (68), 2-2 Arild Kvalsund (80)

14.09.2002 - Bergsøy Stadion

Rune Frantsen og vegard Sævik

Bertil Holen

Kampen skulle vinnast for å sikre oss KM-mesterskapet. Derimot låg vi onder med 2-0 til pause. Det verste var at vi skapte veldig få sjanser. 2.omg fekk vi heldigvis mål først. Strandakeeperen gjorde årets tabbe ved å trippe ballen framfor beina til Frank-Sverre. Han snappa den opp og reduserte.
-"I den andre omgangen var det ein rein overkjørsel frå vår side. På dei mange og klare sjansane burde vi avgjort og sikra oss dette mesterskapet. Eg er litt skuffa over å få berre ett poeng. Vi lovar å kome sterkt tilbake i dei to siste kampane.."

(Bergsøytrenar Trond Paulsen)
Så skolle Arild få sej et seriemål ved å utligne til 2-2. Ny keepertabbe når Arild nikka ballen over den utrusande keeperen. Rett før slutt hadde Frank ei fri hedding mot mål, men ei fantastisk redning av keeperen gjorde at Stranda fortsatt he håp om 3.div spel neste år, men vi må slå Aafk2 for å ha håp om 2.divisjon. Dagens beste spelar blei Frank Sverre, men Rune Frantsen var ikke langt etter.