Sjølvmål, Mats Inge Teige, Martin Molnberg, Frank Sverre Skorpen

10.mai 2003 - Bergsøy Stadion

Frank Hansen, Godøy.

2; Lars Conradi Andersen, 1; Mads Inge Teige

(Bildet; Christoffer og Knut Peter flankert av keeperne Kim og Knut gjer seg klar til heimekamp.)

Første kamp på stadion i 2003 starta ganske avventande. Bergsøy hadde spessielt store problem med å finne medspelarar. Feilpasninger og tegn til dårlig innstilling førte til en lite konstruktiv 1.omgang der Hareid hadde den største sjansen. Remi Helleseth var aleine med Kim Vågeskar, men Kim reddet fint og bokset bort ballen. Frammover hadde dagens spiss Roy Igesund to sjanser, begge etter innlegg fra Steffen Kvalsund. Men omgangen forble målløs, og laga hadde spelt en jamn og svak kamp før pause.

Det skjedde meir i 2.omgang, og da mest framfor Hareidburet. Det forløsande målet var også en kombinasjon mellom Roy og Steffen, men denne gangen var det Roy som slo et presist innlegg. Steffen prøvde å stupe den inn i lengste hjørne, keeper reddet, og det endte med at en forsvarer klarerte inn i eigen spelar mens ballen trilla inn til 1-0. Viktig mål som gjorde at Bergsøy kom til sjanser på løpande band. Roy Igesund hadde et kanonskudd som hadde gått fort sjølv i "slow-motion". Ballen traff krysstengrene og gikk ut igjen. Elles hadde Frank ei hedding rett utanfor etter en fin ball fra Arve Leine. Christoffer fikk et skudd avverga fra kloss hold, og Bergsøy pressa på for å få en 2-0 ledelse. Høgrevingen Mats Inge Teige var mannen som sikra seieren. Heddinga gikk i en flott bue inn i lengste hjørne, forøvrig hans tredje mål med hodet på to kamper (B-kamp). Vi gav oss ikkje der. Martin Molnberg hadde sust fram på kanten tidligare og lagt inn, denne gangen skaut han sjølv- og 3-0 målet gikk fint inn i lengste hjørne. Fjorårets toppscårar Frank Sverre fekk endelig et seriemål da han ble spelt fri på slutten. Aleine gikk han frå forsvaret og satte ballen flott i hjørnet. 4-0 etter en god 2.omgang som minnet om fjoråret.

Bergsøy manglet blant anna Arild Kvalsund, Anders-Per Wågsholm og Kristian Waage. Men inn sidan forge kamp kom Roy og Mats som begge hadde en god kamp. Lars Conradi Andersen blei av Bergsøys jury kåret til Bergsøys bestemann.

Laget; Kim Vågeskar, Vegard Sævik, Arve Leine (Anders Hoff), Lars Conradi Andersen, Martin Molnberg, Mats Inge teige (Mons Arne Kvalsvik), Christoffer D Nilsen, Karl Bjarte Vike, Frank Sverre K Skorpen, Steffen Kvalsund (Jarl Åge Wågsholm) og Roy Igesund (Knut Peter Sævik).