Mathias Smehus Kringstad

35 tillskuere

: Anders Per Vaagsholm ut med strekk i 2.omgang. : *; Toni Sandanger
Daniel Sandvik sitt første A-mål

Bergsøy avanserte til 3.plass på tabellen etter at det blei ein 2-0 siger mot Sunnylven.
-"Det er gledelig at vi er med heilt der oppe, men eg føler vi har endå mer å gå på. Prestasjonane denne våren har desverre blitt for ujamne, noko som har sammenheng med mange skader og at enkelte har hatt utfordringar med jobbsituasjon. Dermed er det vanskelig å få trimma inn eit fast spelemønster. Mitt største ønske er stabilitet både i trening og kamp. "

(Tom Beddari)
Bergsøy var det førande laget både spelesmessig og sjansemessig, og burde vunnet meir enn 2-0 denne kampen. Lagets største problem virkar å være å omsette spelesmessig overtak til sjansar og scoringar. De sto 0-0 til pause til tross for at Bergsøy hadde dominert, og det var faktisk Sunnylven som hadde omgangens største sjanse da spissen kom aleine med keeper Toni Sandanger som reidda mesterlig.

Ti minutt etter sidebyttet lykkast det å få mål, og det var innbytter Daniel Sandvik som avslutta frå kort hald. Dette var hans første A-mål, men trulig ikkje hans siste. Da klokka tikka mot 90 minutt vart det klart for 2-0, og det etter at becken Terje Teige var fram på sida og la eit innlegg som Frank Sverre Skorpen headda i nettet frå longt hald. Flott avsluttning.

Lagets bestemann var denne gang Toni Sandanger som hadde nokre glitrande avsluttningar, og pluss også til Rune Frantsen som styrte på midtbana.