Spjelkavik - Bergsøy 2-0 (1-0)

05.10.2013 klokken 15.00 - Spjelkavik kunstgress

Martin Falkanger

Even Myrheim

Spjelkavik i nedrykksstrid vann 2-0 etter scoringer av Justinus Hansen og Andreas Kvam. Bergsøy kom godt igang med sin "portugisiske tikkitaka" selv om de ikke kom til de store farlighetene. Vika scoret på en corner etter 30 minutter. Etter noen justeringer før pause klarte VIka å stenge av Bergsøys møtende spisser og tvang de dermed til å spille på sine kanter noe som utgjorde mindre trussel for Vikaforsvaret.

Etter aggressivt forsvarsspill bryter Vika en frispilling, Kvam sier ikke nei takk og setter 2-0 etter 60 min. Bergsøys største farlighet kommer i de siste minutter da de treffer innsiden av stolpen.

Kampen bar preg av at det betydde mer for Vika enn Bergsøy å vinne. Bergsøy hadde mye ball og fikse kombinasjoner, mens Vika var dødlige effektive og burde scoret sitt 3. ved Kvam rett før slutt.