Sami Zemichael, Harald Haugen, Peter Daniel Baade, Raymond Badr Rachid

Fredrik Muren

Kristian Melset, Sykkylven IL

To lag som ligger midt på tabellen. Bergsøy kan passere Skarbøvik med en hjemmeseier denne dagen.

Bergsøy starta kampen bra og hadde nokre muligheter. Det første målet kom etter 12 minutt, men da var det bortelagets Nils Ottar Sandø som traff godt på ein halv volley fra hjørnet av 16 meteren. Ballen fauk opp i vinkelen til 0-1. Sandø fikk en god mulighet bare nokre minutter senere, men denne klarte Bergsøykeeper Jake Knight å redde til corner. Etter 27 minutter er kampen i balanse etter at Sami Zemichael knaller til fra 25 meter. Skuddet fauk over keeper og duppet i mål via vinkelen. Kampen hadde hatt to praktmål.

Sami fikk en god sjanse senere til å gi Bergsøy ledelsen, men dette forsøket reddes av keeperen. I det 39.speleminutt var det likevel klart for 2-1 til Bergsøy idet Harald Haugen pirker ballen imål etter en corner. Skarbøvik mente at keeperen hadde kontroll på ballen og ville ha frispark, men det ville ikke dommeren høre på. Og no er vi inne i ei hektisk periode. I kampens 43.minutt går Bergsøy opp i 3-1. Peter Daniel Baade stuses igjennom og plasserer ballen imål. Men minuttet etterpå er det klart for redusering 3-2 etter at midstopper Hanrik Synnes hos Skarbøvik header en retur i åpent mål.

Etter pause tek det ikkje lenge før stillinga er 3-3. Nils Ottar Sandø er frammpå igjen, denne gangen også på volley etter et innkast til bakerste stolpe. Det skjer det ikkje så mange flere store sjanser før klokken nærmer seg en time. Da er det innbytter Dahle som slår et innlegg som ender opp i to skuddmuligheter som Skarbøvik sin keeper redder. Etter 72 minutter er det bortelaget som går opp i 3-4 ledelse, og nok engang er det Nils Ottar Sandø. Han fikk ballen på 16 meteren og skyter på halvspretten ned i motsatt hjørne. Men bare to minutter senere får Bergsøy straffespark og har muligheten til å skape balanse. Det skjedde imidlertid ikkje, da Jonas Mathiesen reddet forsøket. Bergsøy mista likevel ikkje motet, og får sin 4-4 scåring i det 85.speleminutt. Raymond Badr Rachid dribler seg flott gjennom forsvaret og scårer alene med keeper.

BERGSØY sitt lag:

Benjamin Leine, Erik Ulfstein, Fredrik Muren, Harald Magne Haugen, Raymond Badr Rachid, Andreas Johann Kurseth, Isak Husøy, Sami Zemichael, Frank Sverre Kopperstad Skorpen, Martin Søvik Røren, Peter Daniel Baade,

Innbyttere: Jakob Nerland Daniel Sandvik Darius Zutautas Ola Leine Goksøyr Espen Langlo Driveklepp

47 minutt: Bytte Bergsøy: Ut Isak Husøy, inn Aleksander Dahle.
54 minutt: Bytte Bergsøy: Inn Daniel Sandvik, ut Martin Søvik Røren.
70 minutt: Bytte Bergsøy; ut Peter Daniel Baade, inn Daniel Jøsok Kvalsvik inn.