16.08.2014 - Havila Stadion

jake Knight, Fredrik Muren, Raymond Rachid

Bjørn Bakkom

Preben Gilleshammer (58, Årdal)

Det var ein jamn start på kampen, men Årdal viste seg fram som gode og tok noe over etterkvart. Årdal burde faktisk tatt ledelsen på iallfall eit av sine tre gode førsøk dei første 20 minutta av kampen, men den fortjente 1-0 ledelsen kom etter 30 minutter. Det var bortelagets Preben Strypet som headda ballen imål frå kort avstand.

Hos Bergsøy var kommunikasjonen for dårlig, og det var Årdal som fekk tid og rom til å bevege seg i . Dermed var det ein fortjent ledelse til Årdal til pause. Men det tok ikkje lenge etter pause før laga var like langt, og etter 51 minutt var det klart for 1-1. Isak Husøy traff ballen dårlig, men får sjølv tak i returen og nærmast snublar den imål.

Så skulle Årdal sin keeper Gilleshammer få det røde kortet. Peralta snappa opp eit tilbakespel men blei felt av keeperen på vei igjennom. Om ikkje Årdal var glade for det røde kortet, så blei dei ikkje meir fornøgde etter at Frank Sverre Skorpen satte frisparket imål frå 20 meter. Dermed var Bergsøy i leiinga med en mann mer, og omtrent halvtimen igjen å spele.

Bergsøy burde ro iland sigeren, og hadde fleire sjansar til å sette siste spikeren i kista. Skjebnen ville det annaleis. Årdal satte inn ein sluttspurt siste minutta, og hadde også eit skot i tverrleggaren før dei klarte å utlikne til 2-2 i det 88.speleminuttet. Marcin Brzykzy headda den kontant i mål, og dette blei ståande sjølv om keeper Knight protesterte på behandlinga han fekk av Årdal sine spelarar i den situasjonen.

på overtid hadde Frank Sverre Skorpen mulighet til å avgjere kampen, men headdinga gikk til sides for mål. Dette var Bergsøy sin sjette uavgjort på heimebane denne sesongen. Bergsøy laget:

Bekrefta bytter:

68 minutt: Sami Feshaye inn for Andrius Petreikis
71 minutt: Martin Røren inn for raymond Rachid