Peter Daniel Baade (12), Frank Sverre Skorpen (45)

07.06.2014 16.00
Åstveit Idrettspark 1

Martin Davitian

Før kampen mot Tertnes hadde Bergsøy hatt ei lang rekke med dårlige resultat, og det toppa seg i sist kamp heime med 1-6 mot Hødd2. Denne gangen skulle det derimot bli 3 poeng igjen.

Tertnes hadde ennå ikke tapt på hjemmebane denne sesongen og låg på 3.plass med 19 poeng, mens Bergsøy på en 9.plass og 9 poeng må sies å ha skuffet hittil. Det var derfor kanskje ikkje mange som hadde ventet seg at det var Bergsøy som skulle gå opp i 1-0 etter 10 minutter spelt. Peter Daniel Baade var målscårer. Og bedre skulle det bli for Bergsøy etter 43 minutt når Jose Peralta blei felt inne i Tertnes sitt målområde. Frank Sverre Skorpen gikk fram for å ta streffen. Han måtte bruke to forsøk, men det blei tilslutt 2-0.

I den andre omgangen presser Tertnes på for utlikning, og i det 75.minuttet var dei svært nærme. Skuddet gikk utanfor stolpen. Mot slutten fikk hjemmelaget tre gule kort, men ingen mål. En sterk siger til Bergsøy. Tertnes dominerte i store deler av kampen, men klarte ikke å score, og taper til slutt mot et effektivt Bergsøy.