Avisutklipp

Avisutklipp

Avisutklipp

Avisutklipp

Molde scora to mål i løpet av kampens første 11 minutter, og resten av kampen var nokså jamnspelt. Men det blei aldri den store underholdninga.

Kampen starta imidlertid med et smell. Molde gikk rett i strupen på Bergsøy og scora to mål tidlig, og da trudde kanskje mange at dette kunne bli en virkelig nedsabling. Scåringene ble satt inn av Otto Trønningsdal og Odd Berg, derav den første på ei keepertabbe. Videre utviklet det seg til å bli endel temperement og ufint spel, skubbing og knubbing. Bergsøy fekk sin redusering på straffespark da en Bergsøyspiller ble hektet i skuddøyeblikket. Jack Pettersen fintet ut Kolbjørn Sylte i moldeburet. Det vart 2-1 til pausen.

Molde var fysisk sterke etter pause, men det store spelet uteble. Svein Kanestrøm økte til 3-1 og da han fikk vridd ballen fordbi keeper, men elles var omgangne preget av høge baller.