Åndalsnes - Bergsøy 2-0 (1-0)

A. Talsethagen, Molde

Avisutklipp

Avisutklipp

Siden sist Åndalsnes var i 3.divisjon har de klart å bygge opp et sterkere lag. Bergsøy syntest å mangle kampviljen de måtte ha for å vinne. I første omgang var det iallfall svært få problem hjemmelagets forsvar hadde mot Bergsøys gutter. Dagfinn Svendson hadde to store sjanser i den første omgangen, den første misset han på- men den andre gangen ville han være så sikker på å score at han gikk heilt inn i mål etter å ha rundet keeper Myrhol. 1-0 til heimelaget ved pause.
(Bildet; Bergsøy var blekere enn ventet..

Etter sidebytte frisknet Bergsøy litt til, og de fikk bedre kontakt på midtbanen. Fagerlund var nær ved å utligne på hedding 8 minutt ut i omgangen. Åndalsnes var også på krigsstien noen ganger, men ingen av lagene så ut som at de var i stand til å score dene omgangen. 4-500 tillskuere var smått begynt å røre på seg da det skjedde at en Bergsøyforsvarer handset i eget felt. Svendson fikk score sitt andre for dagen og kampen var punktert. Myrhol gjorde en god kamp i Bergsøyburet mens Gisle Vike hadde en god kamp på backen. Fagerlund og Våge jobbet også ganske godt denne gangen.

Det første målet i kampen, Vike rekker ikkje å forhindre målet

Mange overskrifter var å lese etter kampen mot Åndalsnes; "Ineffektivt Bergsøylag", "Bergsøy manglet totalt evnen til å kjempe", "Bergsøy spillte småpent utover banen, men du verden hvor ineffektive spillerne var".. Bergsøy tapte 2-0 mot nykommeren i 3.divisjon Åndalsnes. Og det var ikke noe å si på at Åndalsnes vann. Lagmessig så det ut til at flere av spillerne sviktet med konsentrasjonen, enkelte tok seg dugelige kvilepauser.