Dommer Godø

Vedlegg til kampen

Avisutklipp

Kampreferat

Etter 7 minutts spel ledet Herd med 2-0 i 3.divisjonskampen i Fosnavåg lørdag. Det var sjokkopning og stimulerende for Herd som måtte til grusen i Huldalen før dei klarte score sine første mål i årets serie. Det var Hestholm som pent la inn det første målet etter 4 minutt, og dommer Godø dømte like etter ei straffe til bortelaget. Straffen var korrekt dømt etter ublid behandling av en Herdspiller, og Finsæther la straffesparket kontant i nota bak Jan Karsten Myrhol. Bergsøy lot seg ikkje overrumple mer og holdt stand. Sveinung Frøystad tok soloraid på høgrevingen, driblet seg forbi flere motstandere og la inn en ball som gikk via en Herdback og inn i mål. Det sto 1-2 til pause.

I andre omgang ble det kjempet hardt og jemnt. Men det var Bergsøy som laget omgangens eneste mål. Knut Teige forserte seg frammover fra midtbana mot Herd sitt mål, og fra 20-25 meters hold skøt han en kurvball med skru som overlistet keeper Carlsen. Begge lag hadde sjanser også etter dette, men de gav ikkje tellende resultat. Vi merket oss blant anna at Agnar Vike reddet et mål på streken for Bergsøy, men det er ingenting å seie på et uavgjort resultat kampen sett under ett. Best på Herd var Leidulf Dale som dirigerte fra midtstopperplass. Knut Teige var den mest arbeidssomme i Bergsøys løperrekke, midtbanespillerne Fagerlund og Petteresn jobbet godt. Denne gangen mener vi at det skjedde merkelige ting i forsvaret, men det kom seg i den andre omgangen da Agnar Vike var sikker, kontant og arbeidssom i sitt backspill.