Karl Gundersen

300 tillskuere

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Romsdalsposten;

Uavgjort 0-0 og poengdeling ble det for KFK i comebackkampen i 3.divisjon. Kampen ble spelt på KFK's gressbane, og motstander var Bergsøy. KFK hadde et ganske markant overtak i kampen og burde vunnet med et mål på de få virkelige målsjansene som kom i kampen. Noen god kamp ble det ikke. Det ble for det meste sparking uten plan. Dette gjaldt begge laga. Første omgangen startet ganske nærvøst, og det tok et kvarter før spillet roet seg noe ned. Angrepsspillet var imidlertid dårlig hos begge lag, og det ble ikke noe særlig målsjanser ut av det. Utover i den andre omgangen var Bergsøys målmann litt slepphendt, men KFK utnyttet ikkje dette. Heimelagets beste var venstreback Tom Zakariassen og midtstopper Ernst Naas. Bergsøy skuffet med lite planmessigt spill. I angrepet var nok Fred Frantzen den beste, og i midtforsvaret var Ronald Moen sterk og god.

Vestlandsnytt;
En sjenerande vind blåste diagonalt på bana, og Bergsøy fekk denne i ryggen i den første omgangen. Bergsøy fekk et greitt tak på kampen, men KFK forsvaret spelte resolutt og braut alle angrep. Heimelaget hadde kanskje omgangens beste skudd mot mål, men Johs Nørvåg tok seg pent av dette. Det ble mer sjanser i den andre omgangen, sjølv om spelet ikkje var noko bedre spelesmessig. Allereie etter et par minutter fekk Bergsøy corner, Rune Vike gikk i været og headda like utanfor. Kjartan Fagerlund gikk i angrep fleire gongar, men avsluttningane var ikkje av det beste merke. Heimelaget hade nok et best tak på kampen etter pausen, men dei spelte seg ikkje til klare målsjanser. Det skyldast en kombinasjon av puslette angrepsspel og godt Bergsøyforsvar.

Bjørn Myklebust vart sett inn i staden for Fagerlund da omlag et kvarter av kampen sto att. Han viste at det skal bli vanskelig å nekte han plass i dei komande kampane. Han hadde mellom anna ei nydelig forsering til dølinja med et påfølgande skreddersydd legg til Fred Frantzen, men skuddet ble blokkert av en forsvarer. Like før slutt hadde Bergsøy enda en stor sjanse. Fred Frantzen ble spelt igjennom på midtstreken og førte innover mot mål. Han kom litt for skrått, og skuddet fra om lag ti meter strauk stolpen på utsida. Med dette så ebba kampen ut. Knut Igesund var enaren hos Bergsøy. Rune Vike la ned et kjempearbeid på midten, og også Oskar Waage tackla og vann mykje duellar sjølv om leveringane ikkje var dei beste denne gongen. Løparrekka kom ikkje opp imot sitt beste, det kan hende det var vanskelig når KFK markerte så tett. Best var Sveinung Frøystad.