500-600 tillskuarar

Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Bergsøy viser stadig fin haustform. Laurdag var det Ørsta som fekk smake på "Bergsøy-medisinen". Mange tillskuarar kransa bana da dommaren sette igong kampen, på ei bane med endel overvatn. Ørsta starta best og fekk fra starten et overtak på midtbana. Men det skulle vise seg at Bergsøy sine angriparar var i det farlige hjørnet. Alt etter fem minutt låg den første ballen bak Jon Olav Kriken i Ørsta sitt mål. Knut Teige finta ute på bana, ballen gikk forbi en forsvarer og stoppa i en sølepytt der Fred Frantzen var våken og snappa opp. Han runda elegant Kjell Arne Sætreog satte ballen lavt i hjørnet.

Mesteparten av spelet i den første omgangen foregikk på Bergsøy sin halvdel, men Ørsta var for pusslette i angrep. Bergsøy var mykje farligare, og det var berre uflaks at Sveinung Frøystad ikkje scora for ope mål etter et innlegg fra Knut teige. 2-0 kom først i det 40.speleminutt. Eit nydelig kombinasjonsspel mellom Jack Pettersen og Fred Frantzen vart avslutta med at sistemann runda av keeper og satte ballen imål fra skrått hold. To mål var nok mykje i forhold til banespelet. Den andre omgangen starta litt som den første med et overtak til Ørsta. Bergsøyspelarane kom sterkare utover, og Ørsta blei pressa tilbake. Det gjekk ikje lenge før Fred Frantzen var framme med ei headding som gikk i tverrleggaren, og ikkje mange minutt seinare skaut han like utanfor. Mål vart det etter halvspelar omgang da Fred Frantzen drog seg gjennom forsvaret og scåra.

Sveinung Frøystad hadde nokre gode skudd som Kriken hadde store problem med. Dagens finaste scoring fekk vi så da Fred Frantzen dribla seg fri rundt 16-meteren og et nydelig skot gjekk lavt inn i hjørnet uten sjanse for keeper. Eint trudde at Bergsøy var fornøgde med 4-0 resultat, men det ville ikkje Rune Vike og Knut Teige være med på. Eit nydelig innlegg fra Vike med god hjelp fra en sølepytt endte hos Knut Teige som satte balen lett forbi keeper og inn i mål. Bergsøy er i god form. Johs Nørvåg hadde en feilfri kamp. Knut Igesund og Ronald Moen framheva seg best i forsvaret. Fred Frantzen og Knut teige gjorde en god jobb.