Bergsøy med cupkamp mot Gossen

Bergsøy har fått melding om at dei skal spele 2.kvalifiseringsrunde i cupen mot Gossen på Aukra laurdag. Dette kom nokså overraskande då det er vanlig at 3.divisjonslag går direkte til 1.runde. No syner det seg imidlertid at både Bergsøy og Sykkylven får cupkamp. Desse laga skulle spele seriekamp laurdag, men dene kampen er no utsett til Kristi Himmelfartsdag 23.mai.

Gossen - Bergsøy 1-6 (0-3)
Knut Teige 2, Bjørn Myklebust, Jack Pettersen, Eldar Zahl og Fred Frantzen.
Torbjørn Stranda, Træff

Bergsøy hadde ingen problem med å avansere til den første ordinære rnden av cupen. Gossen ytet god motstand den første halvtimen i kampen, men to raske scoringer av Bergsøy etter 28 og 29 minutter tok det meste av peppen ut av laget. Fred Frantzen og Knut Teige ordnet de to første målene for Bergsøy, det siste på et godt skudd fra 16-meteren. Samme mann ordnet 3-0 etter 43 minutter. Teige gikk da igjennom heile Gossenforsvaret. Etter 15 minutter av den andre omgangen gikk Bergsøy opp til 4-0 ved Bjørn Myklebust. Gossen reduserte imidlertid ved Arve Smoge etter halvtimen, men Jack Pettersen og Eldar Zahl ordnet sluttresultatet til 6-1.

Gossen har alltid slitt med Bergsøy. Gjestene dominerte fullstendig midtbanen, og gossenforsvaret var på stadig vikende front. Jack Pettersen og co fikk kjøre angrepene uforstyrret. Bergsøytrener Bjørn Prytz var også fornøgd med søndagens kamp som han karakteriserte som årsbeste. Knut teige forsøkte seg med godt hell, og saman med Fred Frantzen representerte han en stadig trussel mot Gossen Forsvaret. På mitbanen dominerte Jack Pettersen stort. Forsvaret til Bergsøy hadde en rolig dag. Gossen smål burde imidlertid vore avverga. Godt var det då at Knut Teige scårar nydelige mål med venstrefoten.

Bjørn Prytz opplyser at følgande lag skal spele mot Sykkylven; Johs Nørvåg, Kjell Vike, Knut Igesund, Ronald Moen, Gisle Vike, Jack Pettersen, Rune Vike, Sveinung Frøystad, Knut Teige, Fred Frantzen og Bjørn Myklebust. Reservar blir Martin Petteren , Eldar Zahl, Egil Vike, Oskar Waage og Kjartan Paulsen.