Rana Blad

Fremover

Lofotposten

25.august 1981

Bergsøy er fortsatt sist på tabellen og er nok i realiteten på veg mot 3.divisjon. For Bergsøy virket ikke gode nok. De hadde riktig nok en ball inne på stillingen 1-0, men en dårlig plassert linjemann og ditto dommer oversåg situasjonen og vinket spillet videre. Den scoringen kunne gitt Bergsøy poeng, men det hadde vært veldig flatterende.
(Bildet er ifra avisen Nordlandsposten, utgave 24.august 1981. Bildet viser Sturla SOlhaug stange inn 1-0 til Bodø/Glimt)

"Vi satset på å unngå baklengs i åpningsminuttene", sa Asbjørn Myklebust rett etter kampen. Bodø/Glimt scoret etter 3.minutt...

2.omgang ble kjedelig i starten. Glimt gikk gang på gang i offside. Bergsøy startet så å vinne endel baller på midtbanen, men det ble bare farlig då Fred Frantzen fikk servert ballen. Men mål ble det ikke.
(Bildet er ifra avisen Nordlansd Framtid, utgave 24.august 1981. Bildet viser Per Erik Thoresen sette inn 2-0 delvis skjult bak stolpen)

Bergsøy spillte svakt, og kan ikke regne med å vinne med å spille dårlig i forsvar, og å bygge et angrepsspill på tilfeldigheter.